De Leiderschapsbox


50% korting bij intekening op de bijzondere serie audio cd's over leiderschap

De Leiderschapsbox - 15 audio cd's over leiderschapVandaag de dag is zowat iedereen op een zeker moment leider. U hoeft daarvoor niet noodzakelijkerwijs in de formele functie als leidinggevende te zitten. Jong talent en (business) professionals wachten niet langer af. Zij nemen het initiatief en steken hun nek uit om vernieuwingen te bewerkstelligen. Ze schetsen een aanlokkelijk toekomstbeeld, zoeken de steun van anderen en tonen leiderschap. De Leiderschapsbox helpt bestaande en nieuwe leiders om op praktische manier die rol goed te vervullen.

Deze reeks audio cd's bestaat uit 15 afleveringen. Tezamen bieden ze u een spannende rondreis door de wereld van het leiderschap. Ieder aflevering omvat praktijkvoorbeelden, actuele inzichten en concrete suggesties om een effectieve leider te worden in organisaties. Na het doorwerken van deze cd's heeft u antwoorden op de vele vragen die leven rond leiderschap. En eveneens wordt u uitgenodigd om uw eigen leiderschapskwaliteiten te verstreken en verdiepen.

Elke aflevering bestaat uit een cd en toegang tot het downloadarchief, al waar u de tekst in pdf formaat en mp3 van de aflevering kunt downloaden. Tevens kunt u bij de verschillende afleveringen op de auteurspagina luisteren naar een interview met de auteur over het thema dat is besproken.

De prijs per cd is € 19,95. Als u nu intekent op deze hele serie krijgt u die niet voor € 299,25 doch voor € 149,50, dat is 50% korting!

Wanneer u intekent op de volledige reeks, worden de tot dan toe verschenen delen aan u toegezonden. Daarna krijgt u iedere een nieuwe cd totdat de serie compleet is.

Meer berichten in de rubriek: audio cursussen
boekbespreking
management


Meer info

Coachend Leidinggeven met Resultaat - Boertiengroep
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Coachend Leidinggeven met Resultaat - Boertiengroep voor de informatie die u zoekt.

coachingwaaier voor managers
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Pagina vervallen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar voor een overzicht van alle pagina's / artikelen op deze site.

pc coaching
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Een op een coaching werkwijzen
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Een op een coaching werkwijzen voor de informatie die u zoekt.