De Leiderschapsbox


50% korting bij intekening op de bijzondere serie audio cd's over leiderschap

De Leiderschapsbox - 15 audio cd's over leiderschapVandaag de dag is zowat iedereen op een zeker moment leider. U hoeft daarvoor niet noodzakelijkerwijs in de formele functie als leidinggevende te zitten. Jong talent en (business) professionals wachten niet langer af. Zij nemen het initiatief en steken hun nek uit om vernieuwingen te bewerkstelligen. Ze schetsen een aanlokkelijk toekomstbeeld, zoeken de steun van anderen en tonen leiderschap. De Leiderschapsbox helpt bestaande en nieuwe leiders om op praktische manier die rol goed te vervullen.

Deze reeks audio cd's bestaat uit 15 afleveringen. Tezamen bieden ze u een spannende rondreis door de wereld van het leiderschap. Ieder aflevering omvat praktijkvoorbeelden, actuele inzichten en concrete suggesties om een effectieve leider te worden in organisaties. Na het doorwerken van deze cd's heeft u antwoorden op de vele vragen die leven rond leiderschap. En eveneens wordt u uitgenodigd om uw eigen leiderschapskwaliteiten te verstreken en verdiepen.

Elke aflevering bestaat uit een cd en toegang tot het downloadarchief, al waar u de tekst in pdf formaat en mp3 van de aflevering kunt downloaden. Tevens kunt u bij de verschillende afleveringen op de auteurspagina luisteren naar een interview met de auteur over het thema dat is besproken.

De prijs per cd is € 19,95. Als u nu intekent op deze hele serie krijgt u die niet voor € 299,25 doch voor € 149,50, dat is 50% korting!

Wanneer u intekent op de volledige reeks, worden de tot dan toe verschenen delen aan u toegezonden. Daarna krijgt u iedere een nieuwe cd totdat de serie compleet is.

Meer berichten in de rubriek: audio cursussen
boekbespreking
management


Meer info

Help! CoachingBibliotheek
Een serie van 12 doe-boekjes om zelf mee aan de slag te gaan en snel inzicht te krijgen in coachen, leidinggeven en zelfkennis vergroten Marijke Lingsma en Aty Boers, auteurs van de Coachingskalender, presenteren de Help!-CoachingBibliotheek.

Post Bachelor Coaching en Begeleiding
Coaching opleiding gebaseerd op de NOBCO richtlijnen Professionals hebben grote behoefte aan begeleiding en gerichte coaching. In deze Post Bachelor Coaching en Begeleiding ontwikkelt u zich tot een professionele coach.

post bachelor coaching opleiding
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

professioneel coachen van medewerkers
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

CoachingGids 2010
De gids is een goed instrument bij het maken van de juiste match tussen vraag en aanbod en de keus voor een persoonlijke of werkgerelateerde coach of begeleider Coaching in brede zin in Nederland en ook in veel andere landen de erkenning te krijgen die het verdient.