Info inzake HACCP advies


Gebruik deze bron indien u aanvullend deskundigheid nodig heeft als het over HACCP gaat.

Wanneer u als coach, adviseur of trainer in relatie komt met aan horeca verwante bedrijven als klant, dan komen vroeg of laat de regels betreffende voedselveiligheid en HACCP ter sprake. Wanneer deze kwestie echt uw vak is, dan kunt u ter plekke vooruit met daaraan verwante vragen.

Anders heeft u snel amper iets te melden. Maar er is uitkomst. De site HACCP En Voedselveiligheid Advies geeft u info over HACCP en voedselveiligheid gerelateerde problemen. U kan uw klant doorverwijzen betreffende site, of zelf u op de hoogte brengen van hetgeen op die plek geboden wordt.

Op die website vindt u aanverwante boeken die u alsook uw zakenrelaties praktische vaardigheden kunnen bieden. Voorkom dat u in de marge gaat handelen op op gebieden waar u weinig expertise bezit.Draag er zorg voor dat u uw expertise en naam ophoudt, juist door te aanvaarden dat er terreinen waar u amper kaas van heeft gegeten. En roep op tijd goed HACCP advies in.

Meer berichten in de rubriek: coaching


Meer info

ISBW Opleiding - Grondbeginselen van coaching
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar ISBW Opleiding - Grondbeginselen van coaching voor de informatie die u zoekt.

Masterclass Coaching Voor Adviseurs
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar masterclass resultaatgericht coachen voor de informatie die u zoekt.

Het Geheim van de trainer
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Het geheim van de trainer voor de informatie die u zoekt.

Coachen op prestatie en resultaat
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Coachen op prestatie en resultaat voor de informatie die u zoekt.

Filosofie Magazine
Bekijk het eens vanuit een filosofisch standpunt Filosofie Magazine gaat dieper in op de vragen die u hebt. Over de samenleving, opvoeding, uzelf, werk, gezin, het leven en de politiek.