Info inzake HACCP advies


Gebruik deze bron indien u aanvullend deskundigheid nodig heeft als het over HACCP gaat.

Wanneer u als coach, adviseur of trainer in relatie komt met aan horeca verwante bedrijven als klant, dan komen vroeg of laat de regels betreffende voedselveiligheid en HACCP ter sprake. Wanneer deze kwestie echt uw vak is, dan kunt u ter plekke vooruit met daaraan verwante vragen.

Anders heeft u snel amper iets te melden. Maar er is uitkomst. De site HACCP En Voedselveiligheid Advies geeft u info over HACCP en voedselveiligheid gerelateerde problemen. U kan uw klant doorverwijzen betreffende site, of zelf u op de hoogte brengen van hetgeen op die plek geboden wordt.

Op die website vindt u aanverwante boeken die u alsook uw zakenrelaties praktische vaardigheden kunnen bieden. Voorkom dat u in de marge gaat handelen op op gebieden waar u weinig expertise bezit.Draag er zorg voor dat u uw expertise en naam ophoudt, juist door te aanvaarden dat er terreinen waar u amper kaas van heeft gegeten. En roep op tijd goed HACCP advies in.

Meer berichten in de rubriek: coaching


Meer info

Coaching Opleidingen
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar coaching opleidingen voor de informatie die u zoekt.

Masterclass Coaching Voor Leidinggevenden
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar masterclass resultaatgericht coachen voor de informatie die u zoekt.

Co-actief coachen
Nieuwe vaardigheden voor professioneel en persoonlijk coachen met downloadable coachingsformulieren. Coaching is behalve een internationaal snel groeiend vakgebied ook een communicatiestijl die steeds meer managers, docenten, counselers, ouders en anderen gebruiken.

Succesvol coachen
De principes van coaching worden duidelijk uitgelegd en geïllustreerd met voorbeelden van topprestaties uit het zakenleven en de sport Goed coachen is een vaardigheid die een grote mate van begrip en praktijkervaring vereist om een optimaal resultaat te bereiken.

Masterclass Coaching Voor Professionele Begeleiders
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar masterclass resultaatgericht coachen voor de informatie die u zoekt.