Actuele Coaching Boeken


Vindt nu een overzicht van alle actuele coaching boeken op managementboek.nl

Op deze site vindt u geregeld een boekbespreking. We laten boeken aan bod komen waarvan wij denken dat die mogelijk voor u van belang zijn. Wilt u echter direct een overzicht van actuele coaching boeken bekijken, ga dan naar: coaching boeken op managementboek.nl.

U vindt daar een overzicht van alle recente en oude boeken over coachen handig op een rij.

Meer berichten in de rubriek: mededelingen
boekbespreking


Meer info

De verkoopleider als trainer
Leer als verkoopleider hoe u kennis en vaardigheden op een enthousiasmerende wijze kunt overdragen en laten beklijven. Een coaching opleiding bestemd voor Leidinggevenden in de verkoop, seniormedewerkers en andere salesprofessionals die vanuit hun rol kennis en vaardigheden overbrengen aan hun direct reports.

De verkoopleider als trainer
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar De verkoopleider als trainer voor de informatie die u zoekt.

De Coachingbox
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar De Coachingbox voor de informatie die u zoekt. .

Post Bachelor Coaching en Begeleiding
Coaching opleiding gebaseerd op de NOBCO richtlijnen Professionals hebben grote behoefte aan begeleiding en gerichte coaching. In deze Post Bachelor Coaching en Begeleiding ontwikkelt u zich tot een professionele coach.

Masterclass Coaching Voor Leidinggevenden
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar masterclass resultaatgericht coachen voor de informatie die u zoekt.