Actuele Coaching Boeken


Vindt nu een overzicht van alle actuele coaching boeken op managementboek.nl

Op deze site vindt u geregeld een boekbespreking. We laten boeken aan bod komen waarvan wij denken dat die mogelijk voor u van belang zijn. Wilt u echter direct een overzicht van actuele coaching boeken bekijken, ga dan naar: coaching boeken op managementboek.nl.

U vindt daar een overzicht van alle recente en oude boeken over coachen handig op een rij.

Meer berichten in de rubriek: mededelingen
boekbespreking


Meer info

Nog Drie Plaatsen Vrij
Nog drie plaatsen vrij voor de super concrete masterclass resultaatgericht coachen, start 19 09 2011 Ben je (ervaren) coach, trainer of adviseur? Wil je (nu eindelijk eens) echt resultaat boeken met jouw coaching? Leer dan hoe je resultaatgericht kunt coachen.

Post-bachelor Coaching
De Post-bachelor opleiding Coaching leidt op tot professional coach Medewerkers werken effectiever als zij zich kunnen ontwikkelen. En dat kan niet elke medewerker alleen.

Pagina vervallen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar voor een overzicht van alle pagina's / artikelen op deze site.

Slow Management
Stilstaan bij organiseren Slow management is een reflectief, maar erg praktisch, kritisch, maar erg constructief. Er wordt behandeld wat organisaties zijn en hoe het allmaal in elkaar zit.

Coaching in het primair onderwijs
Speciaal bestemd voor begeleiders van leerkrachten zoals schoolbegeleiders, schoolleiders, adjunct-schoolleiders, intern begeleiders en nascholingsdocenten.