50 Top Tools for Coaching (Engels)


Een breed scala aan technieken, gereedschappen en voorbeeldvragen voor de coach

50 Top Tools for Coaching (Engels) 50 Top Tools for Coaching biedt een breed scala aan technieken, gereedschappen en voorbeeldvragen voor de coach. Bovendien krijgt u handvatten aangereikt om te bepalen wat de coachingbehoeften zijn, en welke gereedschappen daar het beste bijpassen. Alle aspecten van coaching komen in 50 Top Tools for Coaching voorbij: doelstelling en voortgang, probleem- en conflictoplossing, verbeteren van het functioneren, effectiever samenwerken en uiteraard verbeteren van de leiderschapskwaliteitein.

Meer berichten in de rubriek: boekbespreking


Meer info

Praktijkgids voor coaches
Deze gids is zowel een volledige coachingscursus voor beginners als een bron van nieuwe inzichten en tips voor meer ervaren coaches Kunt u goed luisteren en observeren? Voelt u het instinctief als iets niet helemaal klopt? Iedereen beschikt wel over enige coachingsvaardigheden, maar een echt goede coach wordt u pas wanneer u uw sterke punten leert ontdekken en ontwikkelen.

De verkoopleider als trainer
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar De verkoopleider als trainer voor de informatie die u zoekt.

Spellen En Andere Werkvormen
Hoe u als coach uw coachsessies kunt verbeteren en aantrekkelijker kunt maken voor uw cliënten Als coach kunt u meerdere spellen of andere werkvormen gebruiken om uw coachsessies ofwel meer jus ofwel meer diepgang te geven.

opleiding executive coaching
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Coachen met collegas
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Coachen met collega's voor de informatie die u zoekt.