50 Top Tools for Coaching (Engels)


Een breed scala aan technieken, gereedschappen en voorbeeldvragen voor de coach

50 Top Tools for Coaching (Engels) 50 Top Tools for Coaching biedt een breed scala aan technieken, gereedschappen en voorbeeldvragen voor de coach. Bovendien krijgt u handvatten aangereikt om te bepalen wat de coachingbehoeften zijn, en welke gereedschappen daar het beste bijpassen. Alle aspecten van coaching komen in 50 Top Tools for Coaching voorbij: doelstelling en voortgang, probleem- en conflictoplossing, verbeteren van het functioneren, effectiever samenwerken en uiteraard verbeteren van de leiderschapskwaliteitein.

Meer berichten in de rubriek: boekbespreking


Meer info

Van Deskundige Naar Trainer
Leer ook hoe u op een aansprekende en praktische manier een training met het gewenste resultaat voor ogen kunt ontwerpen en krachtig kunt faciliteren Biedt u trainingen over uw vak en wilt u betere interactie verwerven, vaker resultaat bereiken é er meer plezier aan beleven?In het werk! boekwerk Van Deskundige naar Trainer leert u op een aansprekende en praktische wijze een training resultaatgericht kunt ontwerpen en krachtig kunt begeleidenWat er in dit boek staat:Uw training sessies helder maken door een praktische diagnose te doen;Vanuit praktijk ontwerpen;{Variatie inbouwen met activerende werkvormen;Beter omgaan met weerstanden door andere gesprekstechnieken aan te wenden, de advocaat van de duivel te spelen en uitdagende stellingen en confronterende voorbeelden te gebruiken;Goed omgaan met emoties van de groep en van uzelf.

coaching voor young professionals
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Post Bachelor Coaching en Begeleiding
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Post Bachelor Coaching en Begeleiding voor de informatie die u zoekt.

NCOI Associate Master Coaching
Gespecialiseerd Masterprogramma met mogelijkheid naar volledige Master in Coaching. De opleiding Associate Master Coaching biedt u een diepgaande ontwikkeling in het begeleiden van mensen in organisaties.

Persoonlijke coaches
Personal coaches voor organisaties, ondernemers, professionals en managers.Een coach inhuren is vaker gewoon. Het maakt amper uit of u nu professional, ondernemer of manager bent.