Baanbreker


Een onmisbaar boek voor iedereen die aan het begin van zijn carrière staat of die zijn loopbaan een andere wending wil geven

baanbreker Moest werk vroeger een goed salaris en een lease-auto opleveren, tegenwoordig zijn we vooral op zoek naar uitdagingen en persoonlijke groei. Werk dat leuk is en bij u past. Maar hoe doet u dat, zeker als de economie zo slecht draait als nu en de banen niet voor het oprapen liggen?

Baanbreker biedt meer dan honderd zelftests en diagnostische technieken om uit te zoeken waar uw talenten liggen en hoe u die kan benutten om uw carrière een nieuwe richting te geven of om die ene ideale baan te vinden, ook in economisch moeilijkere tijden. Een onmisbaar boek voor iedereen die aan het begin van zijn carrière staat of die zijn loopbaan een andere wending wil geven.

Meer berichten in de rubriek: boekbespreking
loopbaan coaching


Meer info

Dynamisch coachen
Doel van dit boek is om het bewustzijn van de coach te verruimen, waardoor de effectiviteit en het plezier in het coachen toeneemt Dit boek is bedoeld voor mensen die een passie hebben voor leren en ontwikkelen en zich verder willen bekwamen in mogelijkheden om mensen in beweging te krijgen.

Pagina vervallen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar voor een overzicht van alle pagina's / artikelen op deze site.

Thuisstudies van Nederlandse Handels Academie
Gratis tabelt PC bij aanmelding voor een thuisstudie..

HBO Sportcoaching
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar HBO Sportcoaching voor de informatie die u zoekt.

Het Coachingstechnieken Boek
Een ieder die zich om professionele beweegredenen wil bekwamen in het vak als coach, heeft met genoemd boek een parel in handen Het boek: Het Coachingsmethoden Boek presenteert een brede visie op coachen met de hulp van 51 methoden om te coachen.