Bewegen In Kracht


Holistisch model waarin zelfhulp, coaching en therapie samengaan

Bewegen In Kracht Bewegen in kracht is een uniek holistisch model waarin zelfhulp, coaching en therapie samengaan. Het boek leert u ervaren hoe diergedrag uw lichaamsbewustzijn kan vergroten om zo de weg vrij te maken voor zelfhelende kracht en gezondheid. Het boek bestaat uit twee delen:

  1. Een theoretisch kader waarin de grondprincipes van wat Or Bagim PsychoMotion noemt wordt uiteengezet
  2. En een praktisch deel waarin twaalf dieren model staan voor even zo vele bewegingsoefeningen, dansimprovisaties, stemoefeningen en visualisaties.

Elk dier, van landschildpad tot kameel, kan worden beschouwd als een toegangspoort (gateway) naar oerlagen van onze ziel. Ieder dier leidt u naar een specifieke krachtbron en staat symbool voor een aspect in ons.

Bewegen in kracht bevat veel oefenstof: zintuiglijke innerlijke reizen, imaginatie, energiewerk, tekenopdrachten, bewegingsverkenning. Om deze oefeningen te doen kunt u het boek systematisch doornemen of u richten op een specifiek dier, en vervolgens een energetische oefening of een bepaald lichaamsdeel kiezen om op te focussen.

Meer berichten in de rubriek: boekbespreking
werkvormen


Meer info

Het tijdschrift voor Coaching
Visieblad voor professioneel begeleiden Het tijdschrift voor Coaching (TvC) is een vaktijdschrift dat mensen inspireert om te leren en het vak van coaching toe te passen, ook brengt TvC diversiteit van de praktijk in beeld.

Creatief communiceren in beeld en woord
De meerwaarde van dit instrument is dat het werkt met beelden die mensen op een andere laag raken dan de cognitieve De trainingstool Creatief Communiceren in beeld en woord is zeer geschikt voor situaties waarin veranderingsprocessen centraal staan.

Boeken In Waaier Vorm - Kennis Als Snelle Hap
Boeken In Waaier Vorm - Kennis Als Snelle Hap In de wereld van fast food, instant koffie en andere snelle producten bestaat er nu ook een boekvorm die zou kunnen doorgaan voor een soort snelle hap.

Collegiale consultatie en coaching
Doe uw voordeel doen met deze inzichtelijk en praktisch uitgewerkte methode 'Waar twee wandelen, is er een de leraar', is een oud gezegde. Bij collegiale consultatie roept de consultvrager hulp en advies in van een deskundige collega.

Opleiding Coachend leidinggeven - Van den Broek en Partners
Is coaching echt overal het antwoord op? Coachen duikt geregeld op als het tovermiddel voor zelfstandigheid, creativiteit en het probleemoplossend vermogen van medewerkers.