Bewegen In Kracht


Holistisch model waarin zelfhulp, coaching en therapie samengaan

Bewegen In Kracht Bewegen in kracht is een uniek holistisch model waarin zelfhulp, coaching en therapie samengaan. Het boek leert u ervaren hoe diergedrag uw lichaamsbewustzijn kan vergroten om zo de weg vrij te maken voor zelfhelende kracht en gezondheid. Het boek bestaat uit twee delen:

  1. Een theoretisch kader waarin de grondprincipes van wat Or Bagim PsychoMotion noemt wordt uiteengezet
  2. En een praktisch deel waarin twaalf dieren model staan voor even zo vele bewegingsoefeningen, dansimprovisaties, stemoefeningen en visualisaties.

Elk dier, van landschildpad tot kameel, kan worden beschouwd als een toegangspoort (gateway) naar oerlagen van onze ziel. Ieder dier leidt u naar een specifieke krachtbron en staat symbool voor een aspect in ons.

Bewegen in kracht bevat veel oefenstof: zintuiglijke innerlijke reizen, imaginatie, energiewerk, tekenopdrachten, bewegingsverkenning. Om deze oefeningen te doen kunt u het boek systematisch doornemen of u richten op een specifiek dier, en vervolgens een energetische oefening of een bepaald lichaamsdeel kiezen om op te focussen.

Meer berichten in de rubriek: boekbespreking
werkvormen


Meer info

Connect - Managementboek Van Het Jaar 2011
Menno Landings boek Connect: managementboek van het jaar 2011. Elk jaar kiest een onafhankelijke jury een managementboek van het jaar. Dit jaar (2011) is dat Connect van Menno Lanting.

weekend lifecoaching
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Baanbreker
Een onmisbaar boek voor iedereen die aan het begin van zijn carrière staat of die zijn loopbaan een andere wending wil geven Moest werk vroeger een goed salaris en een lease-auto opleveren, tegenwoordig zijn we vooral op zoek naar uitdagingen en persoonlijke groei.

opleiding coaches van collegas
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Masterclass Coaching Voor Adviseurs
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar masterclass resultaatgericht coachen voor de informatie die u zoekt.