Co-actief coachen


Nieuwe vaardigheden voor professioneel en persoonlijk coachen met downloadable coachingsformulieren.

Co-actief coachen Coaching is behalve een internationaal snel groeiend vakgebied ook een communicatiestijl die steeds meer managers, docenten, counselers, ouders en anderen gebruiken. Co-actief coachen is gebaseerd op een specifieke benadering van coachen en de coachingrelatie: co-actief coachen.

Co-actief coachen gaat uit van de kracht van de coachingsrelatie - niet zozeer de kracht van de coach. Vaardigheden als luisteren en intuïtie zijn daarbij essentieel. Om zich volledig te kunnen inleven in de situatie en problemen van de cliënt, moet de coach zichzelf op de achtergrond kunnen plaatsen en zijn eigen (voor)oordelen tijdelijk uitschakelen. Het commitment van cliënten aan persoonlijke doelen is heel sterk doordat ze zelf hun waarden en doelen formuleren en zelf het antwoord vinden op hun vraag. Daarbij vergroten ze hun kansen op succes.

Co-actief coachen is een compleet en praktisch handboek voor coaches die zich deze zeer succesvolle vorm van coachen eigen willen maken. Het bespreekt op heldere wijze alle benodigde vaardigheden en bevat een uitgebreide toolkit voor de coach, met talrijke checklists, oefeningen en andere nuttige hulpmiddelen.

Meer berichten in de rubriek: boekbespreking


Meer info

coachingwaaier voor managers
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Opleiding Coachend leiderschap - Mikrocentrum
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Opleiding Coachend leiderschap - Mikrocentrum voor de informatie die u zoekt.

De Kick van het coachen
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar De Kick van het coachen voor de informatie die u zoekt.

Coach Opleiding
Coach opleiding info voor (beginnend) coaches en andere professionals Coach opleiding informatie staat behoorlijk verspreid over het web. Op de ene site vindt u dit.

Masterclass Resultaatgericht Coachen
Een coaching opleiding voor ervaren coaches, trainers, adviseurs en managers "Leer in slechts 12 weken tijd, ruim 27 coachtechnieken, waarmee ook jij mensen resultaatgericht kunt coachen!" Dat is de slogan voor de coaching opleiding van De Wandelende Coach.