Coachen en hoe


Pagina vervangen

Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Coachen en hoe voor de informatie die u zoekt.

Meer berichten in de rubriek: mededelingen


Meer info

De Coachingbox
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar De Coachingbox voor de informatie die u zoekt. .

Masterclass Coaching Voor Leidinggevenden En Adviseurs
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar masterclass resultaatgericht coachen voor de informatie die u zoekt.

de beste coach ben je zelf
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar de beste coach ben je zelf voor de informatie die u zoekt.

IMF Schriftelijk Coachen
Schriftelijke cursus Coachend Leidinggeven van het IMF De cursus en praktijktraining staan onder redactie van Alex Engel en Menno Prins. Alex is een resultaatgerichte allround coach met een no-nonsense aanpak.

De Leiderschapsbox
50% korting bij intekening op de bijzondere serie audio cd's over leiderschapVandaag de dag is zowat iedereen op een zeker moment leider. U hoeft daarvoor niet noodzakelijkerwijs in de formele functie als leidinggevende te zitten.