Coachen en hoe


Pagina vervangen

Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Coachen en hoe voor de informatie die u zoekt.

Meer berichten in de rubriek: mededelingen


Meer info

coaching voor young professionals
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Masterclass Coaching Voor Leidinggevenden En Adviseurs
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar masterclass resultaatgericht coachen voor de informatie die u zoekt.

Info inzake HACCP advies
Gebruik deze bron indien u aanvullend deskundigheid nodig heeft als het over HACCP gaat. Wanneer u als coach, adviseur of trainer in relatie komt met aan horeca verwante bedrijven als klant, dan komen vroeg of laat de regels betreffende voedselveiligheid en HACCP ter sprake.

Dynamisch coachen
Doel van dit boek is om het bewustzijn van de coach te verruimen, waardoor de effectiviteit en het plezier in het coachen toeneemt Dit boek is bedoeld voor mensen die een passie hebben voor leren en ontwikkelen en zich verder willen bekwamen in mogelijkheden om mensen in beweging te krijgen.

Budgetcoach
Cursus Budget Coach bij NHA; help mensen weer naar een financieel stabiele situatie Als budgetcoach helpt u mensen weer naar een financieel stabiele situatie.