coachen op prestatie en resultaat


Concrete handvatten voor het vormgeven van performance management in lijn met de strategie van uw organisatie.

coachen op prestatie en resultaat Een manager kan op de volgende twee manieren sturen op het realiseren van resultaten door uw medewerkers:

  1. Rechtstreeks afspraken met hen maken over het realiseren van prestaties.
  2. Medewerkers helpen om gedrag te ontwikkelen dat hen ondersteunt bij het realiseren van prestaties.

Coachen op prestatie en resultaat geeft concrete handvatten voor het vormgeven van performance management in lijn met de strategie van uw organisatie. Er staat een groot aantal voorbeelden in van concrete prestatiematen uit de adviespraktijk van PiMedia waarover u afspraken kunt maken en het beschrijft de gespreksmodellen die daarbij horen. Tenslotte vindt u er concrete richtlijnen in om geleverde prestaties ook effectief te beoordelen en te belonen.

Naast dit boek heeft PiMedia ook een ander boek gepubliceerd, dat op het tweede onderwerp ingaat: het ontwikkelen van resultaatgericht gedrag (getiteld: Coachen op gedrag en resultaat). Beide boeken zijn goed afzonderlijk te lezen. Zij vormen echter wel elk één kant van dezelfde medaille die performance management heet. In combinatie helpen ze u niet alleen om heldere prestatieafspraken te maken, maar ook om uw medewerkers zo te ontwikkelen dat ze die afspraken met succes kunnen realiseren.

Meer berichten in de rubriek: boekbespreking
business coaching


Meer info

Coach Opleiding
Coach opleiding info voor (beginnend) coaches en andere professionals Coach opleiding informatie staat behoorlijk verspreid over het web. Op de ene site vindt u dit.

Pagina vervallen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar voor een overzicht van alle pagina's / artikelen op deze site.

Dynamisch coachen
Doel van dit boek is om het bewustzijn van de coach te verruimen, waardoor de effectiviteit en het plezier in het coachen toeneemt Dit boek is bedoeld voor mensen die een passie hebben voor leren en ontwikkelen en zich verder willen bekwamen in mogelijkheden om mensen in beweging te krijgen.

Coachcursusinfo Op Twitter
Coachopleiding.info is nu actief op Twitter De techniek raast voort. Twitter bestaat inmiddels al weer vijf jaar. En van steeds meer coaches en andere professionals horen we dat je daar niet meer omheen kunt.

coaching opleiding communicatie en beinvloeding
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.