Coachend leiderschap


Pagina vervangen

Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Coachend leiderschap voor de informatie die u zoekt.

Meer berichten in de rubriek: mededelingen


Meer info

coaching hoe? Zo!
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar coaching hoe? Zo! voor de informatie die u zoekt.

75 Checklisten voor de nieuwe manager
Boek: 75 Checklisten voor de nieuwe manager Als iemand die leiding geeft heeft u een uitgebreid scala aan taken, uiteenlopend van het coachen van uw medewerkers, tot het verzorgen van presentaties.

weekend lifecoaching
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Keuzewijzer Coaching Training
Zes artikelen over het kiezen van de juiste coaching opleiding. Waarom zou u een coach opleiding gaan inzetten voor uw medewerkers of uzelf? Onder welke omstandigheden is dat zinvol, en in welke situaties levert een coach opleiding meer op dan uw investering in geld en tijd? Op deze pagina vindt u links naar enkele artikelen die u in verschillende situaties tot ruggensteun kunnen zijn of hier en daar enkele praktische tips kunnen geven.

Masterclass Coachen met Topsporters
Waarom de coach opleiding masterclass coachen met topsporters?Indien u coacht dan ondersteunt u mensen bij de ontwikkeling om hun persoonlijke ambities te realiseren.