Coaching in perspectief


Pagina vervangen

Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Coaching in perspectief voor de informatie die u zoekt.

Meer berichten in de rubriek: mededelingen


Meer info

Coachend leiderschap
Bestemd voor leidinggevenden en plaatsvervangend leidinggevenden van afdelingen, voor coördinatoren van teams, projectleiders en teamleiders. Leidinggevenden moeten in staat zijn om hun mensen zo aan te sturen dat ze het beste uit zichzelf halen.

Bestuursacademie - professioneel coachen van medewerkers
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

GITP Opleiding oplossingsgericht coachen
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar GITP Opleiding oplossingsgericht coachen voor de informatie die u zoekt.

Coachen In Het Primair Onderwijs
Een boek over coaching speciaal bestemd voor begeleiders van leerkrachten In Coaching in het primair onderwijs is coaching in een breder kader geplaatst.

8 Criteria Coaching Opleiding
8 criteria om een coach cursus, training of opleiding vooraf te kunnen beoordelen Op deze pagina vindt u 8 criteria om een coaching cursus of training coachen vooraf te kunnen beoordelen.