coaching met nlp


Pagina vervangen

Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar coaching met nlp voor de informatie die u zoekt.

Meer berichten in de rubriek: mededelingen


Meer info

Coachen vanuit een veelzijdig perspectief
Over de rollen waar de Coach met een hoofdletter C zich op dient te concentreren: zorgdrager, gids, coach, onderwijzer, mentor, sponsor, awakener. Coaching is het proces waarbij mensen en teams geholpen worden op de toppen van hun kunnen te presteren.

Coachen met een leeg hoofd
Hoe u uw eigen 'radio' kunt uitschakelen, zodat u zich volledig kunt openstellen voor de signalen die uw coachee uitzendt Als coach samen met uw coachee bouwen aan bewustwording, bewustzijn en verantwoordelijkheidsbesef, met een resultaatgerichte aanpak die in directe relatie staat tot de werkcontext.

opleiding executive coaching
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

conflictcoaching
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar conflictcoaching voor de informatie die u zoekt. .

Coaching Van Het Middenkader - Van Leemlaag Tot Effectieve Coaches
Coaching Van Het Middenkader - Van Leemlaag Tot Effectieve Coaches Mensen in het middenkader vervullen een belangrijke rol in menig organisatie. Volgens sommigen is het een haast ondoordringbare kleilaag waarlangs de top met moeite heen kan komen om 'de vloer' te bereiken.