Coaching van teamleden


Een basis voor effectief en interactief coachen, waarbij de stijl van de coach haarfijn aansluit op de leerstijl van medewerkers.

Coaching van teamleden Coachen is een kwestie van communicatie en motivatie. Dit is het uitgangspunt van dit boek. Het biedt een basis voor effectief en interactief coachen, waarbij de stijl van de coach haarfijn aansluit op de leerstijl van medewerkers.

In dit boek wordt een leerroute ontwikkeld op basis van communicatie tussen de coach en de medewerkers. Daarom is er veel aandacht voor de communicatieve vaardigheden die specifiek bij het coachen horen. Iedere medewerker heeft zijn eigen stijl van leren en werken en iedere coach heeft zijn eigen stijl van coachen en leiding geven. Een goede coach kent zijn eigen stijl, maar kent ook de stijl van zijn medewerkers, hun houding en motivatie en zoekt en vindt evenwicht om stijl van coachen en stijl van leren op elkaar af te stemmen.

Op die wijze worden volgens Coaching van teamleden de persoonlijke en professionele talenten en mogelijkheden van de coach en medewerkers optimaal ontwikkeld. Angela Thomas heeft een programma ontwikkeld, een vijfstappenplan, waarin zij haar model van coachen genuanceerd en duidelijk neerzet.

Meer berichten in de rubriek: boekbespreking
teamcoaching


Meer info

Psychologie Magazine
Een Psychologie Magazine abonnement is wetenschappelijk maar leuk! Het Psychologie Magazine geeft u een kijk op het gebied van psychologie. U leest alles over gevoel en verstand, gezondheid en therapie, relaties en persoonlijkheid, maar ook werk en loopbaan en samenleving en cultuur.

Coachend leiderschap
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Coachend leiderschap voor de informatie die u zoekt.

coaching persoonlijke presentatie
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Masterclass Coaching Voor Leidinggevenden En Adviseurs
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar masterclass resultaatgericht coachen voor de informatie die u zoekt.

Slow Management
Stilstaan bij organiseren Slow management is een reflectief, maar erg praktisch, kritisch, maar erg constructief. Er wordt behandeld wat organisaties zijn en hoe het allmaal in elkaar zit.