CoachingGids 2010


De gids is een goed instrument bij het maken van de juiste match tussen vraag en aanbod en de keus voor een persoonlijke of werkgerelateerde coach of begeleider

CoachingGids 2010 Coaching in brede zin in Nederland en ook in veel andere landen de erkenning te krijgen die het verdient. Het is een instrument met grote impact bij ontwikkeling van personen en bedrijven. Uit onderzoek blijkt dat coaching bijdraagt aan gezondheid en levensgeluk. De brede aanpak van steeds beter opgeleide professionals, de toenemende basiseisen van hun beroepsorganisaties, dragen bij aan een steeds betere manier van begeleiden.

De CoachingGids, in 2001 begonnen, bewijst dit jaar voor de negende keer haar bestaansrecht. Portretten in beeld en taal van coaches in de ruimste zin van het woord. De CoachingGids is erop gericht om afnemers van professionele coaches een instrument te geven bij het formuleren van hun coachingvragen. De gids is een goed instrument bij het maken van de juiste match tussen vraag en aanbod en de keus voor een persoonlijke of werkgerelateerde coach of begeleider.

Voorin de CoachingGids staat een vlot geschreven inleiding en een slimme zoekwijzer, die de gebruiker snel de juiste coach laat selecteren. Aan de orde komen o.a.: de vraag waarop men gecoacht wil worden, de kosten, de specialiteiten van de coach, coachingstijl, professionaliteit en de persoonlijke kenmerken van de coach.

Meer berichten in de rubriek: boekbespreking


Meer info

Coachend Leidinggeven
over coachend leiderschap, persoonlijke groei en het halen van taakgerichte doelen Dit boek gaat over coachend leiderschap, persoonlijke groei en het halen van taakgerichte doelen.

Leergang Dieptecoaching
Inzichten en methodieken om uw coaching te verdiepen Bent u als coach op zoek naar inzichten en methodieken om uw coaching te verdiepen? Wilt u uw cliënten nog effectiever ondersteunen in het doorbreken van hun belemmeringen? Heeft u behoefte aan een nieuwe impuls en een spiegel voor uw persoonlijke ontwikkeling als coach? Dan is de Leergang Dieptecoaching u op het lijf geschreven.

De Coachingbox
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar De Coachingbox voor de informatie die u zoekt. .

ISBW Opleiding - Grondbeginselen van coaching
Voor mensen die meer willen weten over het gedrag van mensen en hoe u dit kunt beïnvloeden. De training Grondbeginselen van Coaching leert u alle basisvaardigheden van de coach.

opleiding master coach
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.