de beste coach ben je zelf


Kunt u werk en spiritualiteit combineren?

de beste coach ben je zelf Personal coach Pam Comijs maakt in De beste coach ben je zelf duidelijk dat die combinatie vanzelfsprekender is dan u misschien denkt. Spiritualiteit definieert zij als een houding die tot uiting komt in u w manier van denken, voelen en doen en zij verbindt dat met de wijze waarop u uw werk ervaart, hoe u samenwerkt met anderen en hoe u uw (persoonlijke) leiderschap vormgeeft.

Op inspirerende wijze demonstreert ze dat werk meer kan zijn dan in uw financiële behoeften voorzien - het kan een kans zijn om uw eigen leven en dat van anderen te verrijken. Pam Comijs gebruikt het chakrasysteem en de piramide van Maslow als modellen van persoonlijke groei en ontwikkeling waardoor haar boek een heldere, overzichtelijke structuur krijgt. Aan de hand van chakra's, persoonlijke ervaringen, praktijkgevallen en oefeningen laat ze in De beste coach ben je zelf zien hoe u spiritualiteit in uw werksituatie kunt toepassen.

Meer berichten in de rubriek: boekbespreking


Meer info

Pagina vervallen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar voor een overzicht van alle pagina's / artikelen op deze site.

post bachelor coaching opleiding
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

coaching hoe? Zo!
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar coaching hoe? Zo! voor de informatie die u zoekt.

Bewegen In Kracht
Holistisch model waarin zelfhulp, coaching en therapie samengaan Bewegen in kracht is een uniek holistisch model waarin zelfhulp, coaching en therapie samengaan.

Happinez Magazine
Een extra dimensie in uw leven Met een Happinez abonnement haalt u het eerste mindstyle magazine van Nederland in huis. In het Happinez magazine leest u over leven met hart en ziel, psychologie, spiratualiteit en wijsheid.