de beste coach ben je zelf


Kunt u werk en spiritualiteit combineren?

de beste coach ben je zelf Personal coach Pam Comijs maakt in De beste coach ben je zelf duidelijk dat die combinatie vanzelfsprekender is dan u misschien denkt. Spiritualiteit definieert zij als een houding die tot uiting komt in u w manier van denken, voelen en doen en zij verbindt dat met de wijze waarop u uw werk ervaart, hoe u samenwerkt met anderen en hoe u uw (persoonlijke) leiderschap vormgeeft.

Op inspirerende wijze demonstreert ze dat werk meer kan zijn dan in uw financiële behoeften voorzien - het kan een kans zijn om uw eigen leven en dat van anderen te verrijken. Pam Comijs gebruikt het chakrasysteem en de piramide van Maslow als modellen van persoonlijke groei en ontwikkeling waardoor haar boek een heldere, overzichtelijke structuur krijgt. Aan de hand van chakra's, persoonlijke ervaringen, praktijkgevallen en oefeningen laat ze in De beste coach ben je zelf zien hoe u spiritualiteit in uw werksituatie kunt toepassen.

Meer berichten in de rubriek: boekbespreking


Meer info

opleiding coaches van collegas
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

post bachelor coaching opleiding
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Opleiding oplossingsgericht coachen
Ideaal wanneer u uw repertoire aan coachingsvaardigheden wilt uitbreiden en beschikt over (basis)communicatievaardigheden. Oplossingsgericht coachen is dé manier van coachen waarbij u de ander helpt eigen oplossingen te formuleren en te realiseren.

Succesvol coachen
De principes van coaching worden duidelijk uitgelegd en geïllustreerd met voorbeelden van topprestaties uit het zakenleven en de sport Goed coachen is een vaardigheid die een grote mate van begrip en praktijkervaring vereist om een optimaal resultaat te bereiken.

Masterclass Coaching Voor Adviseurs
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar masterclass resultaatgericht coachen voor de informatie die u zoekt.