de beste coach ben je zelf


Kunt u werk en spiritualiteit combineren?

de beste coach ben je zelf Personal coach Pam Comijs maakt in De beste coach ben je zelf duidelijk dat die combinatie vanzelfsprekender is dan u misschien denkt. Spiritualiteit definieert zij als een houding die tot uiting komt in u w manier van denken, voelen en doen en zij verbindt dat met de wijze waarop u uw werk ervaart, hoe u samenwerkt met anderen en hoe u uw (persoonlijke) leiderschap vormgeeft.

Op inspirerende wijze demonstreert ze dat werk meer kan zijn dan in uw financiële behoeften voorzien - het kan een kans zijn om uw eigen leven en dat van anderen te verrijken. Pam Comijs gebruikt het chakrasysteem en de piramide van Maslow als modellen van persoonlijke groei en ontwikkeling waardoor haar boek een heldere, overzichtelijke structuur krijgt. Aan de hand van chakra's, persoonlijke ervaringen, praktijkgevallen en oefeningen laat ze in De beste coach ben je zelf zien hoe u spiritualiteit in uw werksituatie kunt toepassen.

Meer berichten in de rubriek: boekbespreking


Meer info

De coachende interim manager
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar De coachende interim manager voor de informatie die u zoekt.

coachingwaaier voor managers
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Bedrijfscounsellor
Cursus Bedrijfscounsellor bij NTI; een erkende opleiding terugdringen ziekteverzuim bij bedrijven Leer hoe u bij bedrijven het ziekteverzuim kunt terugdringen door werknemers en management te begeleiden als erkend bedrijfscounsellor.

Coaching Cursus tot Provocatief Coach
Hoe u ook als coach tegenkracht kunt leveren waarmee u mensen uitdaagt hun weerstand op te gevenProvocatief coachen is een stijl van coaching waarbij u werkt met humor en uitdaging.

Budgetcoach
Cursus Budget Coach bij NHA; help mensen weer naar een financieel stabiele situatie Als budgetcoach helpt u mensen weer naar een financieel stabiele situatie.