De Coachingbox


Pagina vervangen

Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar De Coachingbox voor de informatie die u zoekt.

Meer berichten in de rubriek: mededelingen


Meer info

80 tips voor coachend leidinggeven
De managementstijl waarin vrije zelfverantwoordelijke individuen met elkaar een relatie aangaan om resultaten te bereiken Lang voordat coaching een hype werd, publiceerde Willem Verhoeven al over dit onderwerp.

coachen van collegas
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Coachen met een leeg hoofd
Hoe u uw eigen 'radio' kunt uitschakelen, zodat u zich volledig kunt openstellen voor de signalen die uw coachee uitzendt Als coach samen met uw coachee bouwen aan bewustwording, bewustzijn en verantwoordelijkheidsbesef, met een resultaatgerichte aanpak die in directe relatie staat tot de werkcontext.

coaching persoonlijke presentatie
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Starten als Coach - Boertien Groep
Ontdek de magie van het coachen. Hoe zorgt u dat u mensen op een zorgvuldige manier coacht? Tot nu toe vertrouwde u misschien vooral op uw intuïtie, maar u hebt het gevoel dat u meer uit uw coachgesprekken kunt halen.