De nieuwe professional - luisterbox


De Nieuwe Professional richt zich op de ontwikkeling van nieuwe competenties voor professionals in een veranderende markt

De nieuwe professional - luisterbox In onze kennisintensieve en op specialisatie gerichte maatschappij is een steeds grotere groep professionele dienstverleners actief: van (management) consultants, accountants, advocaten en notarissen tot ingenieurs, architecten en financieel specialisten.

De audio-cd reeks De Nieuwe Professional speelt in op ontwikkelingen in de zakelijke en professionele dienstverlening. De vraag naar deze dienstverlening is in de afgelopen jaren drastisch veranderd. Daarnaast is er meer concurrentie gekomen en is de prijsdruk toegenomen. Die nieuwe markt vraagt om een nieuw type aanbieders: bureaus en kantoren die markt- en klantgerichter zijn georganiseerd. Alleen het bedrijf van de toekomst kan daadwerkelijk toegevoegde waarde leveren en dus overleven. Dienstverlenende organisaties stellen andere eisen aan de professionals die er werken: vakkennis is niet genoeg; het gaat om bredere competenties en de ambitie uiteenlopende rollen te combineren.

De Nieuwe Professional richt zich op de ontwikkeling van nieuwe competenties voor professionals die in een veranderende markt en organisatie meer uit hun vak willen halen. De basis daarvoor wordt gelegd door het denken in negen verschillende rollen waarin deze competenties in de praktijk tot hun recht komen.

Meer berichten in de rubriek: audio cursussen
boekbespreking
professionals


Meer info

75 Checklisten voor de nieuwe manager
Boek: 75 Checklisten voor de nieuwe manager Als iemand die leiding geeft heeft u een uitgebreid scala aan taken, uiteenlopend van het coachen van uw medewerkers, tot het verzorgen van presentaties.

Personal Coach
Cursus Personal Coach bij Studieplan; help anderen met hun persoonlijke ontwikkeling Met deze complete cursus leert u verschillende coachingtechnieken om nieuwe werknemers binnen het bedrijf te begeleiden tijdens het inwerktraject.

Handboek ontwikkelingsgericht coachen
Fundamenten om een coach te worden die het persoonlijk aspect methodisch kan hanteren Met dit boek wil Rudy Vandamme u stimuleren creatief en geïnspireerd aan de slag te gaan met uw dienstverlening of communicatie.

Korte Masterclass Intervisie Coaching
Korte Masterclass Intervisie Coaching Datum: donderdag 11 april 2013 - Locatie: Utrecht, nu 20% korting en slechts � 199,- : Marijke Lingsma geeft op donderdag 11 april 2013 een korte masterclass intervisie coaching in Seats2meet, moreelspark 65 te Utrecht.

10 Coaching Toepassingen
10 coaching toepassingen waar u coachen voor kunt gebruiken; en die u in een coach opleiding, coaching training of cursus coachen kunt leren. U kunt pas beoordelen of een coaching opleiding voor u geschikt is, als u op de eerste plaats weet wat de focus van zo'n coaching training is, en u vervolgens weet wat u na die cursus met uw nieuw verworven coachvaardigheden wilt doen! Waarom is het belangrijk om vooraf te weten wat u na afloop van de training coachen wilt doen met het geleerde, voordat u aan een coaching opleiding begint? Stel u bent manager, en u wilt beter leren hoe u coachend kunt leiding geven.