Iedereen coach! - Praktijkboek voor alledag en overal


Handvatten om coachend op te treden in de verschillende rollen die we hebben

Iedereen coach! - Praktijkboek voor alledag en overal Iedereen heeft elke dag mogelijkheden om te coachen. In onze rol als collega, leidinggevende, partner, manager, projectverantwoordelijke, medewerker, vriend, leerkracht, sportinstructeur, muziekbeoefenaar of -leerkracht, theaterliefhebber, regisseur of acteur, arts of gezondheidsadviseur... schuilen telkens weer coachingskansen.

Dit boek geeft u handvatten om coachend op te treden in de verschillende rollen die we hebben. Het leert u ook om dat te den op een manier die natuurlijk overkomt en waarbij de ander zich ondersteund en uitgedaagd voelt. In Iedereen coach! vind u een schat aan concrete tips om van dagelijkse ontmoetingen onverwachte coachingsmomenten te maken, tegelijkertijd eenvoudig en met diepgang.

Een boek over coachende vaardigheden voor iedereen en voor elke dag.

Meer berichten in de rubriek: boekbespreking


Meer info

coaching per email
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Situationeel Opleiden En Leren
Een uitnodiging om vanuit een menselijk perspectief naar leren en ontwikkeling te kijken Centraal in dit boek staat de relatie van opleiden en leren met succesvol handelen in de werksituatie.

Waarom Een Coaching Opleiding Volgen
Waarom zou u eigenlijk een coaching opleiding gaan volgen of een training coachen inzetten voor uw medewerkers; heeft dat zin dan? Waarom zou u een coaching opleiding willen volgen, of een coaching training inzetten voor uw managers of personeel? Misschien twijfelt u nog.

Coachen en leerprocessen
Een instrument om het coachend gehalte van leersituaties te toetsen In Coachen en leerprocessen betogen Huib Verhage en Willem Verhoeven dat de huidige maatschappij vraagt om een andere benadering van leerprocessen.

Pagina vervallen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar voor een overzicht van alle pagina's / artikelen op deze site.