Iedereen coach! - Praktijkboek voor alledag en overal


Handvatten om coachend op te treden in de verschillende rollen die we hebben

Iedereen coach! - Praktijkboek voor alledag en overal Iedereen heeft elke dag mogelijkheden om te coachen. In onze rol als collega, leidinggevende, partner, manager, projectverantwoordelijke, medewerker, vriend, leerkracht, sportinstructeur, muziekbeoefenaar of -leerkracht, theaterliefhebber, regisseur of acteur, arts of gezondheidsadviseur... schuilen telkens weer coachingskansen.

Dit boek geeft u handvatten om coachend op te treden in de verschillende rollen die we hebben. Het leert u ook om dat te den op een manier die natuurlijk overkomt en waarbij de ander zich ondersteund en uitgedaagd voelt. In Iedereen coach! vind u een schat aan concrete tips om van dagelijkse ontmoetingen onverwachte coachingsmomenten te maken, tegelijkertijd eenvoudig en met diepgang.

Een boek over coachende vaardigheden voor iedereen en voor elke dag.

Meer berichten in de rubriek: boekbespreking


Meer info

professioneel coachen van medewerkers
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

ROI Opleidingen - Coachen van medewerkers
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar ROI Opleidingen - Coachen van medewerkers voor de informatie die u zoekt.

Slimmer werken met het kantoor in je tas
Actie: nu gratis De complete gids voor nomad werkersKrijg nu gratis Slimmer werken met het kantoor in je tas. U krijgt het boek toegezonden bij aanschaf van een boek uit deze actietlijst met deze titels.

NCOI - Masterclass Coaching in Organisaties
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar NCOI - Masterclass Coaching in Organisaties voor de informatie die u zoekt.

coaching teams opleiding
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.