Audio Cursussen

Alle berichten in de rubriek audio cursussen

14-05-2012 - DE MANAGEMENT TOOLBOX DEEL 1 COACHING
Audio CD voor managers die (beter) willen leren coachen. Coaching is in essentie mensen helpen om zichzelf te ontwikkelen en hun prestaties te verbeteren. Tijdens deze sessie leert u de basisprincipes van deze vorm van management.

09-05-2012 - EEN OP EEN COACHING WERKWIJZEN
Een luister cd met tips voor en inzichten over één-op-één coaching. Deze aflevering behandelt de werkwijzen van één-op-één coaching. Deze aflevering bestaat uit twee delen, te weten: Verleden en Heden.

05-05-2012 - COACHEN OP COMPETENTIES
Een luister CD over coaching, competenties en de STAR-methode. Veel bedrijven erkennen het belang van hoe de resultaten en doelen behaald worden. Werken met competenties blijkt een goede werkwijze en meetlat te zijn voor coachend leiderschap, maar is voor veel managers een weerbarstige materie.

27-04-2012 - COACHING IN PERSPECTIEF
Het vak coachen in historisch perspectief geplaatst In deze audio cd uit de serie van De Coachingbox wordt het vak coachen in historisch perspectief geplaatst. Ken uw geschiedenis, begrijp het nu, en zie waar coaching heengaat, hoe het vak zich ontwikkelt.

27-04-2012 - DE NIEUWE PROFESSIONAL - LUISTERBOX
De Nieuwe Professional richt zich op de ontwikkeling van nieuwe competenties voor professionals in een veranderende markt In onze kennisintensieve en op specialisatie gerichte maatschappij is een steeds grotere groep professionele dienstverleners actief: van (management) consultants, accountants, advocaten en notarissen tot ingenieurs, architecten en financieel specialisten.

20-03-2012 - DE LEIDERSCHAPSBOX
50% korting bij intekening op de bijzondere serie audio cd's over leiderschapVandaag de dag is zowat iedereen op een zeker moment leider. U hoeft daarvoor niet noodzakelijkerwijs in de formele functie als leidinggevende te zitten.

09-03-2012 - DE COACHINGBOX - SERIE VAN 10 CD'S
Een compleet beeld van de vaardigheid coaching De nieuwe audio-cd reeks De Coachingbox geeft een compleet beeld van de vaardigheid coaching. Deze reeks gaat uitvoerig in op de achtergrond en geschiedenis van coaching en op de al bekende coachingonderwerpen.

12-04-2010 - DE COACHINGBOX
De Coachingbox - Voor Nog Meer File Plezier Enige tijd terug had ik het over de LOI audio cursus coachend leidinggeven. Een prima manier om het file leed te transformeren naar een nuttige bezigheid. Maar zo'n cursus van 3 cd's is natuurlijk op een gegeven moment klaar.

26-02-2010 - LOI AUDIO CURSUS COACHEN
LOI Audio Cursus Coachen - Leren Coachen In De File U bent leidinggevende. U wilt meer weten over coachen. En u wilt een en ander ook snel en effectief onder de knie krijgen. Tegelijkertijd heeft u (nog) geen tijd en/of zin om direct al deel te nemen aan een cursus, training of volledige coach opleiding.