Overzicht Coachopleiding - Training Coachen Info


Info inzake HACCP advies
Gebruik deze bron indien u aanvullend deskundigheid nodig heeft als het over HACCP gaat. Wanneer u als coach, adviseur of trainer in relatie komt met aan horeca verwante bedrijven als klant, dan komen vroeg of laat de regels betreffende voedselveiligheid en HACCP ter sprake.

Korte Masterclass Intervisie Coaching
Korte Masterclass Intervisie Coaching Datum: donderdag 11 april 2013 - Locatie: Utrecht, nu 20% korting en slechts � 199,- : Marijke Lingsma geeft op donderdag 11 april 2013 een korte masterclass intervisie coaching in Seats2meet, moreelspark 65 te Utrecht.

Thuisstudies van Nederlandse Handels Academie
Gratis tabelt PC bij aanmelding voor een thuisstudie..

De Management toolbox deel 1 coaching
Audio CD voor managers die (beter) willen leren coachen. Coaching is in essentie mensen helpen om zichzelf te ontwikkelen en hun prestaties te verbeteren.

de beste coach ben je zelf
Kunt u werk en spiritualiteit combineren? Personal coach Pam Comijs maakt in De beste coach ben je zelf duidelijk dat die combinatie vanzelfsprekender is dan u misschien denkt.

Conflictcoaching
Een boek over het hanteren van conflictsituaties in bedrijven. De auteurs van dit boek stellen dat conflicten benut kunnen worden voor het verbeteren van samenwerkingsrelaties en dat conflicten creativiteit, groei en kwaliteit kunnen genereren.

Business Boeken Via Bol.com
Nu heeft u ook de mogelijkheid om boeken (en meer) via bol.com te bestellen Ga naar de website van bol.

Opleiding Coachend leidinggeven - Van den Broek en Partners
Is coaching echt overal het antwoord op? Coachen duikt geregeld op als het tovermiddel voor zelfstandigheid, creativiteit en het probleemoplossend vermogen van medewerkers.

Coaching van teamleden
Een basis voor effectief en interactief coachen, waarbij de stijl van de coach haarfijn aansluit op de leerstijl van medewerkers.

Coaching met NLP
Een instrumentarium waar geen coach zonder kan. In de afgelopen jaren is de belangstelling voor coaching als instrument voor persoonlijke ontwikkeling enorm gegroeid.

Coaching hoe? Zo!
Een origineel inspiratie- en praktijkboek over coachen in drie delen. Dit originele inspiratie- en praktijkboek over coachen bestaat uit drie delen.

Een op een coaching werkwijzen
Een luister cd met tips voor en inzichten over één-op-één coaching. Deze aflevering behandelt de werkwijzen van één-op-één coaching.

De Kick van het coachen
Een unieke kans om de dagelijkse praktijk van een professionele coach in zijn volle rijkdom te ervaren.

Leren Coachen zonder stappenplan
Een coachopleiding voor directieleden en management, leidinggevenden op lager- en middenniveau, voorlieden, coördinatoren op de werkvloer, interim-managers en adviseurs.

Coachen vanuit een veelzijdig perspectief
Over de rollen waar de Coach met een hoofdletter C zich op dient te concentreren: zorgdrager, gids, coach, onderwijzer, mentor, sponsor, awakener.

NCOI Associate Master Coaching
Gespecialiseerd Masterprogramma met mogelijkheid naar volledige Master in Coaching. De opleiding Associate Master Coaching biedt u een diepgaande ontwikkeling in het begeleiden van mensen in organisaties.

Starten als Coach - Boertien Groep
Ontdek de magie van het coachen. Hoe zorgt u dat u mensen op een zorgvuldige manier coacht? Tot nu toe vertrouwde u misschien vooral op uw intuïtie, maar u hebt het gevoel dat u meer uit uw coachgesprekken kunt halen.

Opleiding Individuele coachtechnieken
Wordt bekwaam in het coachen in één-op-één situaties. Door het volgen van dit programma maakt u zich onmisbare coach- en communicatietechnieken eigen om u tot professioneel coach te ontwikkelen.

De coachende interim manager
Geschreven voor interim-managers die het vak meer verdieping willen geven. In De coachende interim-manager gaat de auteur in op de rollen die een coachende interim-manager succesvol maken.

Coachen op competenties
Een luister CD over coaching, competenties en de STAR-methode. Veel bedrijven erkennen het belang van hoe de resultaten en doelen behaald worden.

coachen op prestatie en resultaat
Concrete handvatten voor het vormgeven van performance management in lijn met de strategie van uw organisatie.

coachen naar eigenheid
Een boek voor het tot bloei brengen van mensen. Coachen naar eigenheid brengt iemand zodanig bij zichzelf, dat deze het eigen talent herkent en tot bloei kan brengen.

De verkoopleider als trainer
Leer als verkoopleider hoe u kennis en vaardigheden op een enthousiasmerende wijze kunt overdragen en laten beklijven.

coachen met collegas
Een boek voor alle professionals die hun collega's in individuele gesprekken op weg willen helpen en willen zorgen dat zij beter zorgen voor zichzelf.

coachen op gedrag en resultaat in het onderwijs
Praktijkgids voor het ontwikkelen van resultaatgericht gedrag. Dit boek helpt u in korte tijd doelgericht te sturen op gedrag van uzelf of van anderen in de onderwijsorganisatie.

Coachen en hoe
Een beknopt naslagwerk voor iedereen die met coaching aan de slag is of wil. Coachen, en hoe is een beknopt naslagwerk voor iedereen die met coaching aan de slag is of wil.

Coachend Leidinggeven met Resultaat - Boertiengroep
Uw medewerkers doelgericht prikkelen tot uitstekende prestaties. Deze training is bij uitstek geschikt wanneer u uw medewerkers doelgericht wilt begeleiden naar meer resultaat of wilt bijstaan in hun ontwikkeling naar een grotere zelfstandigheid.

Coachend leiderschap
Ondersteuning bij uw professionaliseringsproces zodat u uw medewerkers beter kunt coachen en sturen.

ISBW Opleiding - Grondbeginselen van coaching
Voor mensen die meer willen weten over het gedrag van mensen en hoe u dit kunt beïnvloeden. De training Grondbeginselen van Coaching leert u alle basisvaardigheden van de coach.

ROI Opleidingen - Coachen van medewerkers
Verwerf kennis van en vaardigheid in het hanteren van een coachende stijl van leidinggeven. Wilt u als leidinggevende medewerkers met verschillende persoonlijkheden, achtergronden en ambities motiveren om te werken aan individuele en gezamenlijke resultaten? Dan is het goed om u te bekwamen in coachend leidinggeven.

Co-actief coachen
Nieuwe vaardigheden voor professioneel en persoonlijk coachen met downloadable coachingsformulieren.

NCOI - Masterclass Coaching in Organisaties
Afgerond kort programma op erkend Masterniveau met officiële Masterstudiepunten. Coaching is niet meer weg te denken uit organisaties en wordt steeds vaker ingezet als instrument voor performanceverbetering.

Leergang Dieptecoaching
Inzichten en methodieken om uw coaching te verdiepen Bent u als coach op zoek naar inzichten en methodieken om uw coaching te verdiepen? Wilt u uw cliënten nog effectiever ondersteunen in het doorbreken van hun belemmeringen? Heeft u behoefte aan een nieuwe impuls en een spiegel voor uw persoonlijke ontwikkeling als coach? Dan is de Leergang Dieptecoaching u op het lijf geschreven.

Coaching voor iedereen
Overzicht van methoden om in welk gesprek dan ook meer coachend te werk te gaan. Coaching is voor iedereen en kan door iedereen aangeleerd worden.

Coaching in het primair onderwijs
Speciaal bestemd voor begeleiders van leerkrachten zoals schoolbegeleiders, schoolleiders, adjunct-schoolleiders, intern begeleiders en nascholingsdocenten.

The Seven C of Coaching (Engels) - The definitive guide to collaborative coaching
Biedt een samenwerkingsstructuur voor aanpassen van oude gedragspatronen (in het Engels) Succesvol coachen is het helpen van anderen met het helpen van zichzelf.

De magie van coachen - Bijzondere momenten in de coachingspraktijk
Een bundel met zeer uiteenlopende meningen en ervaringen over de rijke mogelijkheden die het coachen biedt.

Post Bachelor Coaching en Begeleiding
Coaching opleiding gebaseerd op de NOBCO richtlijnen Professionals hebben grote behoefte aan begeleiding en gerichte coaching.

De schoonheid van coachen - Over vitaliserende coaching
Een keur van zinvolle kaders en methodieken voor coaches besproken Een mens is in zijn levensloop en werk voortdurend in verandering.

Coachend leiderschap
Bestemd voor leidinggevenden en plaatsvervangend leidinggevenden van afdelingen, voor coördinatoren van teams, projectleiders en teamleiders.

Iedereen coach! - Praktijkboek voor alledag en overal
Handvatten om coachend op te treden in de verschillende rollen die we hebben Iedereen heeft elke dag mogelijkheden om te coachen.

Creatief communiceren in beeld en woord
De meerwaarde van dit instrument is dat het werkt met beelden die mensen op een andere laag raken dan de cognitieve De trainingstool Creatief Communiceren in beeld en woord is zeer geschikt voor situaties waarin veranderingsprocessen centraal staan.

Training Organisatiecoaching
Overzien en doorbreken U bent een ervaren coach of veranderaar. Daarbij merkt u dat de organisatiecontext ontwikkeling van mensen of teams stimuleert of begrenst.

Opleiding oplossingsgericht coachen
Ideaal wanneer u uw repertoire aan coachingsvaardigheden wilt uitbreiden en beschikt over (basis)communicatievaardigheden.

Basisopleiding Coaching
Korte en praktijkgerichte coachingsopleiding Deze Basisopleiding Coaching is een boeiende en praktijkgerichte kennismaking op het gebied van coaching.

Baanbreker
Een onmisbaar boek voor iedereen die aan het begin van zijn carrière staat of die zijn loopbaan een andere wending wil geven Moest werk vroeger een goed salaris en een lease-auto opleveren, tegenwoordig zijn we vooral op zoek naar uitdagingen en persoonlijke groei.

Coaching in perspectief
Het vak coachen in historisch perspectief geplaatst In deze audio cd uit de serie van De Coachingbox wordt het vak coachen in historisch perspectief geplaatst.

De TAO van het coachen
Leer hoe u als manager ook een goede coach kunt worden Goede coaches zijn ervan overtuigd dat de autoritaire leider - de baas - bijna is uitgestorven.

De nieuwe professional - luisterbox
De Nieuwe Professional richt zich op de ontwikkeling van nieuwe competenties voor professionals in een veranderende markt In onze kennisintensieve en op specialisatie gerichte maatschappij is een steeds grotere groep professionele dienstverleners actief: van (management) consultants, accountants, advocaten en notarissen tot ingenieurs, architecten en financieel specialisten.

HBO Sportcoaching
Uniek en praktijkgericht 1-jarig HBO-programma voor sportcoaches Dit unieke HBO-programma is speciaal ontwikkeld voor sportcoaches die hun vak en rol als coach serieus nemen.