Coach Opleiding


Coach opleiding info voor (beginnend) coaches en andere professionals

coaching training coaching opleidingCoach opleiding informatie staat behoorlijk verspreid over het web. Op de ene site vindt u dit. Op de andere dat. Bovendien is veel informatie eigenlijk reclame voor een of andere opleiding van een bepaald bureau. Daar is natuurlijk niets mis mee. Maar de vraag is of u daarmee geholpen bent. Toch?

Daarom bestaat deze site. En daarom bent u waarschijnlijk ook hier. Op zoek naar zoiets als min of meer objectieve informatie over het kiezen van een coach opleiding? Nu zullen we gelijk uit de brand helpen. Natuurlijk zijn wij ook niet objectief. He, wie is dat wel? Maar op deze site hebben we zo goed mogelijk allerlei aspecten van uw mogelijke keuzeproces op een rij gezet.

U vindt dat alles in een serie artikelen, elk met een eigen invalshoek. Elk een schijnwerper op een of meerdere aspecten van coachen en coach opleidingen. Wat wilt u bijvoorbeeld na de opleiding gaan doen? Coacht u fulltime of 'doe het er bij'? Staat u aan het begin van een loopbaan als coach, of bent u al een oude rot in het vak die gewoon iets wil bijleren? Enzovoort.

We hopen dat u met deze informatie uzelf goed kunt voorbereiden, uw verlangens kunt bespreken met anderen, en tot een afgewogen keuze komt. Want dat is iets dat we zeker weten; des te beter u vooraf weet wat u zoekt en nodig hebt, des te beter u een keuze kunt maken. Maar dat is vast een open deur voor u.

Op deze site vind je ook informatie over de masterclass resultaatgericht coachen van De Wandelende Coach. Dat is een bijzondere coach opleiding die we graag wat extra aandacht geven. Kijk eens op die site, lees wat eerdere deelnemers zeggen, en overweeg of die opleiding is wat u zoekt. Zo niet, niet getreurd, op deze site vindt u vast en zeker een advertentie van een ander bureau dat u van dienst kan zijn.

In ieder geval wensen we u veel plezier en geluk met uw coach opleiding, en uw praktijk als coach.

Meer berichten in de rubriek: coachopleiding
keuzewijzer coachopleiding
de wandelende coach


Meer info

coachingwaaier voor managers
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Spel voor trainers en coaches cultuurspel
Op speels manier in discussie gaan over belangrijkste punten van een cultuurverandering Het cultuurspel is een tool voor de realisatie van cultuurverandering in een team, een organisatie of een afdeling.

Opleiding Professioneel Coachen
Cursus Professioneel Coachen voor professionals die werken als loopbaan- of HRM-adviseur, (interne) begeleider, opleider, leidinggevende of coachDe post-hbo-opleiding Professioneel coachen is bestemd voor professionals welke werken als opleider, coach, loopbaan- of HRM-adviseur, leidinggevende of (interne) begeleider.

Coaching Weblog Verplaatst
De coaching weblog is verplaatst naar de hoofdpagina Inmiddels heeft deze site een update ondergaan. Een van de wijzigingen is dat de ouder weblog nu is geïntegreerd in de hoofdpagina.

Sitemap Weblog
Oude sitemap is verplaatst Vanwege aanpassingen aan de architectuur van deze website is de sitemap van de oude weblog op deze site verplaatst naar: Archief coachopleiding.