Coach Opleiding


Coach opleiding info voor (beginnend) coaches en andere professionals

coaching training coaching opleidingCoach opleiding informatie staat behoorlijk verspreid over het web. Op de ene site vindt u dit. Op de andere dat. Bovendien is veel informatie eigenlijk reclame voor een of andere opleiding van een bepaald bureau. Daar is natuurlijk niets mis mee. Maar de vraag is of u daarmee geholpen bent. Toch?

Daarom bestaat deze site. En daarom bent u waarschijnlijk ook hier. Op zoek naar zoiets als min of meer objectieve informatie over het kiezen van een coach opleiding? Nu zullen we gelijk uit de brand helpen. Natuurlijk zijn wij ook niet objectief. He, wie is dat wel? Maar op deze site hebben we zo goed mogelijk allerlei aspecten van uw mogelijke keuzeproces op een rij gezet.

U vindt dat alles in een serie artikelen, elk met een eigen invalshoek. Elk een schijnwerper op een of meerdere aspecten van coachen en coach opleidingen. Wat wilt u bijvoorbeeld na de opleiding gaan doen? Coacht u fulltime of 'doe het er bij'? Staat u aan het begin van een loopbaan als coach, of bent u al een oude rot in het vak die gewoon iets wil bijleren? Enzovoort.

We hopen dat u met deze informatie uzelf goed kunt voorbereiden, uw verlangens kunt bespreken met anderen, en tot een afgewogen keuze komt. Want dat is iets dat we zeker weten; des te beter u vooraf weet wat u zoekt en nodig hebt, des te beter u een keuze kunt maken. Maar dat is vast een open deur voor u.

Op deze site vind je ook informatie over de masterclass resultaatgericht coachen van De Wandelende Coach. Dat is een bijzondere coach opleiding die we graag wat extra aandacht geven. Kijk eens op die site, lees wat eerdere deelnemers zeggen, en overweeg of die opleiding is wat u zoekt. Zo niet, niet getreurd, op deze site vindt u vast en zeker een advertentie van een ander bureau dat u van dienst kan zijn.

In ieder geval wensen we u veel plezier en geluk met uw coach opleiding, en uw praktijk als coach.

Meer berichten in de rubriek: coachopleiding
keuzewijzer coachopleiding
de wandelende coach


Meer info

Opleiding Coachend leiderschap - Mikrocentrum
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Opleiding Coachend leiderschap - Mikrocentrum voor de informatie die u zoekt.

Starten als Coach - Boertien Groep
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Starten als Coach - Boertien Groep voor de informatie die u zoekt.

Personeelsmanagement Coaching En Loopbaanadvisering
HBO Opleiding Personeelsmanagement Coaching En Loopbaanadvisering bij NTI; help mensen omgaan met alledaagse problemen Haal uw Bachelor of Business Administration en geef loopbaanadvies! Deze HBO-opleiding is geaccrediteerd door de NVAO!Houdt u ervan om mensen te begeleiden op weg naar een geschikte baan? Of u nu de personeelsmanager bent die medewerkers begeleidt bij hun interne carrière of dat u als recruiter voor een werving- en selectiebureau of outplacementbureau werkt, u moet goed kunnen luisteren.

Post Bachelor Coaching en Begeleiding
Coaching opleiding gebaseerd op de NOBCO richtlijnen Professionals hebben grote behoefte aan begeleiding en gerichte coaching. In deze Post Bachelor Coaching en Begeleiding ontwikkelt u zich tot een professionele coach.

Superversie voor Coaches
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.