Coachend Leidinggeven

Alle berichten in de rubriek coachend leidinggeven

10-05-2012 - OPLEIDING COACHEND LEIDINGGEVEN - VAN DEN BROEK EN PARTNERS
Is coaching echt overal het antwoord op? Coachen duikt geregeld op als het tovermiddel voor zelfstandigheid, creativiteit en het probleemoplossend vermogen van medewerkers. Maar is coaching echt overal het antwoord op? Want hoe geeft u coachend leiding met daarbij de afdelingsdoelstellingen voor ogen? En hoe houdt u bij coaching rekening met uw eigen persoonlijkheid? Een coaching opleiding voor leidinggevenden die medewerkers op een meer coachende manier willen aansturen, waarbij het realiseren van doelen centraal staat.

03-05-2012 - COACHEND LEIDERSCHAP
Ondersteuning bij uw professionaliseringsproces zodat u uw medewerkers beter kunt coachen en sturen. Coachend leiderschap, u kunt er niet meer omheen. In steeds meer organisaties is coachen de stijl van leidinggeven, gericht op het ontwikkelen van medewerkers naar grotere zelfstandigheid.

29-04-2012 - COACHEND LEIDERSCHAP
Bestemd voor leidinggevenden en plaatsvervangend leidinggevenden van afdelingen, voor coördinatoren van teams, projectleiders en teamleiders. Leidinggevenden moeten in staat zijn om hun mensen zo aan te sturen dat ze het beste uit zichzelf halen.

21-03-2012 - COACHEN DE AANPAK - CAPGEMINI ACADEMY
Een coaching opleiding bedoeld voor professionals die coaching willen uitoefenenMedewerkers in organisaties worden vaker en vaker geconfronteerd met gewijzigde doelstellingen, nieuwe uitdagingen en organisatieveranderingen.

14-03-2012 - COACHEND LEIDERSCHAP
Coachend vrijmaken van de potentiële kwaliteiten van medewerkers Coachen is volgens het Mikrocentrum: het vrijmaken van de potentiële kwaliteiten van medewerkers zodat zij zo goed en zelfstandig mogelijk presteren.

06-01-2012 - COACHEND LEIDINGGEVEN
over coachend leiderschap, persoonlijke groei en het halen van taakgerichte doelen Dit boek gaat over coachend leiderschap, persoonlijke groei en het halen van taakgerichte doelen. Over betrokkenheid en persoonlijke verantwoordelijkheid van de medewerkers.

09-06-2010 - COACHING VAN HET MIDDENKADER - VAN LEEMLAAG TOT EFFECTIEVE COACHES
Coaching Van Het Middenkader - Van Leemlaag Tot Effectieve Coaches Mensen in het middenkader vervullen een belangrijke rol in menig organisatie. Volgens sommigen is het een haast ondoordringbare kleilaag waarlangs de top met moeite heen kan komen om 'de vloer' te bereiken.

29-08-2009 - HANDBOEK COACHEND LEIDERSCHAP
Een handboek voor teamleiders, afdelingshoofden en managers die zich afvragen hoe ze coaching in hun leiderschap kunnen integreren Dit boek is bestemd voor teamleiders, afdelingshoofden en managers die zich afvragen hoe ze coaching in hun leiderschap kunnen integreren.

23-07-2009 - DE ESSENTIE VAN LEIDERSCHAP
Leiderschap gaat over verantwoordelijkheid nemen. Deze mensen deden het. En u? Leiderschap is geen natuurwetenschap. U kunt het niet leren op een business-school. Maar u kunt wel veel leren van mensen die over de hele wereld leiderschap tonen.