Coachen en leerprocessen


Een instrument om het coachend gehalte van leersituaties te toetsen

Coachen en leerprocessenIn Coachen en leerprocessen betogen Huib Verhage en Willem Verhoeven dat de huidige maatschappij vraagt om een andere benadering van leerprocessen. Het constructivisme zien zij als een alternatief voor de traditionele inrichting van leersituaties. Een coach is iemand die zelfsturende leerprocessen weet op te wekken en te ondersteunen.

Verhoeven en Verhage geven een aantal adviezen voor het creëren van betekenisvolle leersituaties en het coachen van leerprocessen. Tot slot voorzien ze de lezer van een instrument om het coachend gehalte van leersituaties te toetsen. Het boek is geschreven voor alle mensen die anderen op een of andere manier ondersteunen in leerprocessen.

Coachen en leerprocessen bestellen

Meer berichten in de rubriek: boekbespreking


Meer info

Aan de slag met teamcoaching
Bestemd voor mensen die erop gericht zijn medewerkers in een groep te coachen in het bereiken van resultaten Wie de slagvaardigheid en resultaatgerichtheid van een team wil vergroten moet sturen op de interactie binnen het team.

Holland Management Review
De meest diepgaande bron van management-informatie voor de Nederlandse topmanager Holland Management Review bestrijkt alle disciplines van de managementpraktijk en behandelt onderwerpen op het gebied van o.

Verbetering Productiviteit Door Coaching Opleiding
Hoe kan een coaching opleiding u helpen bij de verbetering van de productiviteit van uzelf, uw team en uw organisatie? Laten we uitgaan van het volgende: u vindt productiviteit belangrijk.

Opleiding Coachend leiderschap - Mikrocentrum
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Opleiding Coachend leiderschap - Mikrocentrum voor de informatie die u zoekt.

Masterclass Resultaatgericht Coachen
Een coaching opleiding voor ervaren coaches, trainers, adviseurs en managers "Leer in slechts 12 weken tijd, ruim 27 coachtechnieken, waarmee ook jij mensen resultaatgericht kunt coachen!" Dat is de slogan voor de coaching opleiding van De Wandelende Coach.