De Coachingbox - serie van 10 cd's


Een compleet beeld van de vaardigheid coaching

De Coachingbox - serie van 10 cd'sDe nieuwe audio-cd reeks De Coachingbox geeft een compleet beeld van de vaardigheid coaching. Deze reeks gaat uitvoerig in op de achtergrond en geschiedenis van coaching en op de al bekende coachingonderwerpen. Maar ook recente ontwikkelingen als de organisatie-coach, coachen op competenties en conflictcoaching blijven niet onbesproken. Iedere manager en beginnend coach heeft met deze reeks een uitstekende gereedschapskist rijkelijk gevuld met het juiste instrumentarium in handen.

De Coachingbox bestaat uit tien afleveringen (die eveneens afzonderlijk te koop zijn):

  1. Coachen in perspectief
  2. De organisatiecoach
  3. Coachend leiderschap
  4. Coachen op competenties
  5. Één-op-één coaching: contouren
  6. Één-op-één coaching: werkwijzen
  7. Één-op-één coaching: coachen op zelfregie (2 cd's)
  8. Groepsgericht coachen vanuit systeemdenken
  9. Teamcoaching
  10. Conflictcoaching

Marijke Lingsma is de eindredacteur van deze audioreeks. Zij is oprichter en directeur van MultiMediaCoach BV en creatief adviseur voor ondernemer. Daarnaast is zij auteur van de bekende coachingscheurkalender 'Scheur je los', en auteur van diverse coachingboeken en zelfregiespellen.

Wanneer u dit product koopt via deze link bij Managementboek.nl, dan kunt u pdf-bestanden van de teksten downloaden. Die vindt u dan onder 'Uw account' op de site van managementboek.nl

Meer berichten in de rubriek: audio cursussen
boekbespreking


Meer info

De Coachingbox
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar De Coachingbox voor de informatie die u zoekt. .

coachen op gedrag en resultaat in het onderwijs
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar coachen op gedrag en resultaat in het onderwijs voor de informatie die u zoekt.

Coachcursusinfo Op Twitter
Coachopleiding.info is nu actief op Twitter De techniek raast voort. Twitter bestaat inmiddels al weer vijf jaar. En van steeds meer coaches en andere professionals horen we dat je daar niet meer omheen kunt.

opleiding mastercoach
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Leren Coachen zonder stappenplan
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Leren Coachen zonder stappenplan voor de informatie die u zoekt.