Drijfveren in de praktijk


Op basis van drijfveren bouwen aan een effectief team

drijfveren in de praktijkDrijfveren bepalen voor een groot deel hoe mensen of groepen zich gedragen op hun werk. Deze drijfveren kunt u indelen in categorieën, die worden aangegeven met verschillende kleuren. Zo staat Oranje voor resultaatgerichtheid en pragmatisme en Geel voor analyse en inzichten. In 'Drijfveren in de praktijk' leest u hoe managers, coaches en teamleiders op basis van drijfveren kunnen bouwen aan een effectief team, waarbij iedereen optimaal wordt ingezet en kan functioneren in harmonie met zijn of haar drijfveren. Management Drives is een beproefde methode om drijfveren te meten op het niveau van individu, groep en organisatie. Door het op deze wijze in kaart brengen van drijfveren kunt u uw managementprestaties en dus ook het rendement van uw organisatie sterk verbeteren.

"Ik heb Management Drives in verschillende situaties gebruikt, zowel in Europa als bij Emerging Markets, om effectieve topteams te creëren. Elke keer bleek Management Drives een belangrijke bijdrage te leveren om een gedeelde taal te creëren voor onze verschillende culturen, stijlen en werkwijzen. Dit heeft gezorgd voor sterkere samenwerking, het sneller oplossen van conflicten en uiteindelijk een betere uitvoering in de bedrijven die ik heb geleid."

Aldus Anders Moberg, voormalig CEO van AHOLD, IKEA en MAF Group Dubai

Drijfveren in de praktijk bestellen

Meer berichten in de rubriek: boekbespreking


Meer info

coachen van collegas
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Gratis boek bij bestelling boek uit lijst
Bestel een van de 25 boeken uit de actielijst, en ontvang gratis het boek 'Ga met je sterke punten aan de gang' Deze actie loopt tot en met 31 april 2012, en zolang als de voorraad strekt.

Pagina vervallen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar voor een overzicht van alle pagina's / artikelen op deze site.

Schriftelijke cursussen coachen
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Schriftelijke cursussen coachen voor de informatie die u zoekt.

professioneel coachen en werkbegeleiden
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.