Drijfveren in de praktijk


Op basis van drijfveren bouwen aan een effectief team

drijfveren in de praktijkDrijfveren bepalen voor een groot deel hoe mensen of groepen zich gedragen op hun werk. Deze drijfveren kunt u indelen in categorieën, die worden aangegeven met verschillende kleuren. Zo staat Oranje voor resultaatgerichtheid en pragmatisme en Geel voor analyse en inzichten. In 'Drijfveren in de praktijk' leest u hoe managers, coaches en teamleiders op basis van drijfveren kunnen bouwen aan een effectief team, waarbij iedereen optimaal wordt ingezet en kan functioneren in harmonie met zijn of haar drijfveren. Management Drives is een beproefde methode om drijfveren te meten op het niveau van individu, groep en organisatie. Door het op deze wijze in kaart brengen van drijfveren kunt u uw managementprestaties en dus ook het rendement van uw organisatie sterk verbeteren.

"Ik heb Management Drives in verschillende situaties gebruikt, zowel in Europa als bij Emerging Markets, om effectieve topteams te creëren. Elke keer bleek Management Drives een belangrijke bijdrage te leveren om een gedeelde taal te creëren voor onze verschillende culturen, stijlen en werkwijzen. Dit heeft gezorgd voor sterkere samenwerking, het sneller oplossen van conflicten en uiteindelijk een betere uitvoering in de bedrijven die ik heb geleid."

Aldus Anders Moberg, voormalig CEO van AHOLD, IKEA en MAF Group Dubai

Drijfveren in de praktijk bestellen

Meer berichten in de rubriek: boekbespreking


Meer info

coachingwaaier voor managers
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

professioneel coachen van medewerkers
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Handboek Managementvaardigheden
Bijzonder geschikt voor zelfstudie, voor de onderwijspraktijk en als naslagwerk Handboek managementvaardigheden is uitgegroeid tot een standaardwerk om toekomstige managers voor te bereiden op hun enerverende en ingewikkelde werkzaamheden.

De coachende interim manager
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar De coachende interim manager voor de informatie die u zoekt.

Het Geheim Van De Trainer
Boekbespreking Het Geheim Van De TrainerHet geheim van de trainer toolbox vindt u nagenoeg alle ingrediënten om succesvol als trainer te zijn. De doos bevat de 2e editie van de bestseller Het geheim van de trainer en de Trainer Toolbox.