Help! CoachingBibliotheek


Een serie van 12 doe-boekjes om zelf mee aan de slag te gaan en snel inzicht te krijgen in coachen, leidinggeven en zelfkennis vergroten

Help! CoachingBibliotheekMarijke Lingsma en Aty Boers, auteurs van de Coachingskalender, presenteren de Help!-CoachingBibliotheek. De Help!-CoachingBibliotheek is een serie van 12 doe-boekjes om zelf mee aan de slag te gaan en snel inzicht te krijgen in coachen, leidinggeven en zelfkennis vergroten.

Misschien heeft u een opleiding tot coach gevolgd. Of coacht u al enige tijd in de praktijk. En misschien heeft u al wat over coaching gelezen, of misschien ook nog niet. In al deze gevallen biedt deze serie u een ideale toolbox. Het biedt de basisinzichten - met checklists, reminders, tips en achtergrondinformatie.

U vindt inspirerende one-liners die u in een coachgesprek kunt inzetten om beweging te creëren. De boekjes zijn zodanig vormgegeven dat u ze tijdens coachgesprekken op verschillende manieren kunt gebruiken. Zorg dat plezier de basis blijft van het coachen!

De Help! CoachingBibliotheek bestaat uit de (ook afzonderlijk te bestellen) volgende titels:

 1. Help! Ik ga coachen C1
 2. Help! Ik coach teams C2
 3. Help! Ik geef leiding L1
 4. Help! Ik ontplooi mijn talent Z1
 5. Help! Ik geef coachend leiding L2
 6. Help! Ik leid een verandering L3
 7. Help! Ik coach op competenties C3
 8. Help! Ik blijf in balans Z2
 9. Help! Ik coach conflicten C4
 10. Help! We zijn een team Z4
 11. Help! Ik bereik mijn doel Z3
 12. Help! Ik leid een project L4

Meer berichten in de rubriek: boekbespreking


Meer info

HBO Sportcoaching
Uniek en praktijkgericht 1-jarig HBO-programma voor sportcoaches Dit unieke HBO-programma is speciaal ontwikkeld voor sportcoaches die hun vak en rol als coach serieus nemen.

Handboek ontwikkelingsgericht coachen
Fundamenten om een coach te worden die het persoonlijk aspect methodisch kan hanteren Met dit boek wil Rudy Vandamme u stimuleren creatief en geïnspireerd aan de slag te gaan met uw dienstverlening of communicatie.

Korte Masterclass Intervisie Coaching
Korte Masterclass Intervisie Coaching Datum: donderdag 11 april 2013 - Locatie: Utrecht, nu 20% korting en slechts � 199,- : Marijke Lingsma geeft op donderdag 11 april 2013 een korte masterclass intervisie coaching in Seats2meet, moreelspark 65 te Utrecht.

75 Checklisten voor de nieuwe manager
Boek: 75 Checklisten voor de nieuwe manager Als iemand die leiding geeft heeft u een uitgebreid scala aan taken, uiteenlopend van het coachen van uw medewerkers, tot het verzorgen van presentaties.

Het Relatiespel
Het Relatiespel is een intelligent spel kaarten voor twee personen, met welk u uw relatie werkelijke verdieping geeftHet Relatiespel, gemaakt door relatiepsycholoog Dijkstra.