Help! CoachingBibliotheek


Een serie van 12 doe-boekjes om zelf mee aan de slag te gaan en snel inzicht te krijgen in coachen, leidinggeven en zelfkennis vergroten

Help! CoachingBibliotheekMarijke Lingsma en Aty Boers, auteurs van de Coachingskalender, presenteren de Help!-CoachingBibliotheek. De Help!-CoachingBibliotheek is een serie van 12 doe-boekjes om zelf mee aan de slag te gaan en snel inzicht te krijgen in coachen, leidinggeven en zelfkennis vergroten.

Misschien heeft u een opleiding tot coach gevolgd. Of coacht u al enige tijd in de praktijk. En misschien heeft u al wat over coaching gelezen, of misschien ook nog niet. In al deze gevallen biedt deze serie u een ideale toolbox. Het biedt de basisinzichten - met checklists, reminders, tips en achtergrondinformatie.

U vindt inspirerende one-liners die u in een coachgesprek kunt inzetten om beweging te creëren. De boekjes zijn zodanig vormgegeven dat u ze tijdens coachgesprekken op verschillende manieren kunt gebruiken. Zorg dat plezier de basis blijft van het coachen!

De Help! CoachingBibliotheek bestaat uit de (ook afzonderlijk te bestellen) volgende titels:

 1. Help! Ik ga coachen C1
 2. Help! Ik coach teams C2
 3. Help! Ik geef leiding L1
 4. Help! Ik ontplooi mijn talent Z1
 5. Help! Ik geef coachend leiding L2
 6. Help! Ik leid een verandering L3
 7. Help! Ik coach op competenties C3
 8. Help! Ik blijf in balans Z2
 9. Help! Ik coach conflicten C4
 10. Help! We zijn een team Z4
 11. Help! Ik bereik mijn doel Z3
 12. Help! Ik leid een project L4

Meer berichten in de rubriek: boekbespreking


Meer info

Coachen en hoe
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Coachen en hoe voor de informatie die u zoekt. .

Masterclass Coaching Voor Adviseurs
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar masterclass resultaatgericht coachen voor de informatie die u zoekt.

Coachen vanuit een veelzijdig perspectief
Over de rollen waar de Coach met een hoofdletter C zich op dient te concentreren: zorgdrager, gids, coach, onderwijzer, mentor, sponsor, awakener. Coaching is het proces waarbij mensen en teams geholpen worden op de toppen van hun kunnen te presteren.

Masterclass Coaching Voor Professionele Begeleiders
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar masterclass resultaatgericht coachen voor de informatie die u zoekt.

Coachcursusinfo Op Twitter
Coachopleiding.info is nu actief op Twitter De techniek raast voort. Twitter bestaat inmiddels al weer vijf jaar. En van steeds meer coaches en andere professionals horen we dat je daar niet meer omheen kunt.