Situationeel Opleiden En Leren


Een uitnodiging om vanuit een menselijk perspectief naar leren en ontwikkeling te kijken

Situationeel opleiden en lerenCentraal in dit boek staat de relatie van opleiden en leren met succesvol handelen in de werksituatie. Het is gebleken dat leren het meest effectief is als het plaatsvindt in werksituaties aan de hand van concrete problemen of in contact en overleg met collega's. Werksituaties zouden dan ook meer ondersteunend moeten zijn voor dit persoonsgerichte leren. Dit vraagt om een ontwikkelingsgericht HRM, waarbij een adequate afstemming wordt nagestreefd tussen leren, begeleiden en belonen van succesvol handelen in werksituaties. Deze afstemming zal betrokkenheid en motivatie, maar ook bekwaamheid bij medewerkers sterk verhogen.

Situationeel opleiden en leren is een integer cadeau aan een vakgebied dat in Nederland een veelzijdige ontwikkeling heeft doorgemaakt. Het boek is een uitnodiging om vanuit een menselijk perspectief naar leren en ontwikkeling te kijken.

Situationeel opleiden leren bestellen

Meer berichten in de rubriek: boekbespreking


Meer info

Coachend Leiderschap
Coachend vrijmaken van de potentiële kwaliteiten van medewerkers Coachen is volgens het Mikrocentrum: het vrijmaken van de potentiële kwaliteiten van medewerkers zodat zij zo goed en zelfstandig mogelijk presteren.

Connect - Managementboek Van Het Jaar 2011
Menno Landings boek Connect: managementboek van het jaar 2011. Elk jaar kiest een onafhankelijke jury een managementboek van het jaar. Dit jaar (2011) is dat Connect van Menno Lanting.

ISBW Opleiding - Grondbeginselen van coaching
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar ISBW Opleiding - Grondbeginselen van coaching voor de informatie die u zoekt.

Leren Coachen zonder stappenplan
Een coachopleiding voor directieleden en management, leidinggevenden op lager- en middenniveau, voorlieden, coördinatoren op de werkvloer, interim-managers en adviseurs.

post bachelor coaching opleiding
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.