ROI Opleidingen - Coachen van medewerkers


Verwerf kennis van en vaardigheid in het hanteren van een coachende stijl van leidinggeven.

ROI Opleidingen - Coachen van medewerkers Wilt u als leidinggevende medewerkers met verschillende persoonlijkheden, achtergronden en ambities motiveren om te werken aan individuele en gezamenlijke resultaten? Dan is het goed om u te bekwamen in coachend leidinggeven.

Met deze training verwerft u kennis van en vaardigheid in het hanteren van een coachende stijl van leidinggeven en heeft u meer zicht op uw eigen kwaliteiten en ontwikkelpunten als leidinggevende. Daarnaast bent u in staat samen met uw medewerkers doelen te realiseren.

De ROI Opleiding - Coachen van medewerkers is met name geschikt voor leidinggevenden, projectleiders en coördinatoren.

Meer berichten in de rubriek: coachopleiding
roi opleidingen


Meer info

Masterclass Coaching Voor Leidinggevenden En Adviseurs
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar masterclass resultaatgericht coachen voor de informatie die u zoekt.

De Coachingbox
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar De Coachingbox voor de informatie die u zoekt. .

Slow Management
Stilstaan bij organiseren Slow management is een reflectief, maar erg praktisch, kritisch, maar erg constructief. Er wordt behandeld wat organisaties zijn en hoe het allmaal in elkaar zit.

Masterclass Coaching Voor Leidinggevenden
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar masterclass resultaatgericht coachen voor de informatie die u zoekt.

Leren Coachen zonder stappenplan
Een coachopleiding voor directieleden en management, leidinggevenden op lager- en middenniveau, voorlieden, coördinatoren op de werkvloer, interim-managers en adviseurs.