ROI Opleidingen - Coachen van medewerkers


Verwerf kennis van en vaardigheid in het hanteren van een coachende stijl van leidinggeven.

ROI Opleidingen - Coachen van medewerkers Wilt u als leidinggevende medewerkers met verschillende persoonlijkheden, achtergronden en ambities motiveren om te werken aan individuele en gezamenlijke resultaten? Dan is het goed om u te bekwamen in coachend leidinggeven.

Met deze training verwerft u kennis van en vaardigheid in het hanteren van een coachende stijl van leidinggeven en heeft u meer zicht op uw eigen kwaliteiten en ontwikkelpunten als leidinggevende. Daarnaast bent u in staat samen met uw medewerkers doelen te realiseren.

De ROI Opleiding - Coachen van medewerkers is met name geschikt voor leidinggevenden, projectleiders en coördinatoren.

Meer berichten in de rubriek: coachopleiding
roi opleidingen


Meer info

coaching persoonlijke presentatie
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Psychologie Magazine
Een Psychologie Magazine abonnement is wetenschappelijk maar leuk! Het Psychologie Magazine geeft u een kijk op het gebied van psychologie. U leest alles over gevoel en verstand, gezondheid en therapie, relaties en persoonlijkheid, maar ook werk en loopbaan en samenleving en cultuur.

Tijdschrift Zin Magazine
Elke maand staat het blad weer vol met inspiratie ZIN Magazine staat boordevol interessante, bijzondere, leuke en praktische artikelen. Zo kunt u lezen over zowel gezondheid en financiƫn als vrije tijd en reizen, en mogen ook interviews, tips&trics, columns en adviezen niet ontbreken.

ISBW Opleiding - Grondbeginselen van coaching
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar ISBW Opleiding - Grondbeginselen van coaching voor de informatie die u zoekt.

Bestuursacademie - professioneel coachen van medewerkers
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.