ISBW Opleiding - Grondbeginselen van coaching


Voor mensen die meer willen weten over het gedrag van mensen en hoe u dit kunt beïnvloeden.

ISBW Opleiding - Grondbeginselen van coaching De training Grondbeginselen van Coaching leert u alle basisvaardigheden van de coach. Bovendien gaat de training volledig mee met het internettijdperk en komen alle aspecten van het online coachen aan bod. Aan het eind van de training krijgt u nog een gastcollege over een actueel thema binnen coaching.

De Opleiding - Grondbeginselen van coaching is voor mensen die meer willen weten over het gedrag van mensen en hoe u dit kunt beïnvloeden. Bijvoorbeeld mensen die in hun werk te maken hebben met het begeleiden van mensen of anderszins veel met mensen werken. Na deze training hebt u de basisvaardigheden van de coach onder de knie.

Meer berichten in de rubriek: coachopleiding
isbw opleidingen


Meer info

Bespreking Een echte professional
Voldoen ware professionals aan de gestelde normen en maken zij gebruik van hun volledige potentieel? Zijn professionals die bekwaam zijn en hard werken 'echte' professionals? En zijn zij uit op hoogwaardige kwaliteit in het werk en zijn zij er op gericht om hun cliënten de hoogst haalbare diensten te bieden? Of voldoen zij weliswaar aan de normen, maar benutten zij niet hun volledige scala aan mogelijkheden en missen zij de inspiratie om hun dienstverlening naar een hoger niveau te tillen? Professionals proberen zich zo professioneel mogelijk te presenteren en de juiste dingen te doen.

Coachen de aanpak - capgemini academy
Een coaching opleiding bedoeld voor professionals die coaching willen uitoefenenMedewerkers in organisaties worden vaker en vaker geconfronteerd met gewijzigde doelstellingen, nieuwe uitdagingen en organisatieveranderingen.

Opleiding Coachend leiderschap - Mikrocentrum
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Opleiding Coachend leiderschap - Mikrocentrum voor de informatie die u zoekt.

Coaching Columns
Kijken met een knipoog naar coaches, managers en andere professionals Over coachen en dergelijke wordt nogal eens verheven en zelfs spiritueel gedaan.

NCOI - Masterclass Coaching in Organisaties
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar NCOI - Masterclass Coaching in Organisaties voor de informatie die u zoekt.