ISBW Opleiding - Grondbeginselen van coaching


Voor mensen die meer willen weten over het gedrag van mensen en hoe u dit kunt beïnvloeden.

ISBW Opleiding - Grondbeginselen van coaching De training Grondbeginselen van Coaching leert u alle basisvaardigheden van de coach. Bovendien gaat de training volledig mee met het internettijdperk en komen alle aspecten van het online coachen aan bod. Aan het eind van de training krijgt u nog een gastcollege over een actueel thema binnen coaching.

De Opleiding - Grondbeginselen van coaching is voor mensen die meer willen weten over het gedrag van mensen en hoe u dit kunt beïnvloeden. Bijvoorbeeld mensen die in hun werk te maken hebben met het begeleiden van mensen of anderszins veel met mensen werken. Na deze training hebt u de basisvaardigheden van de coach onder de knie.

Meer berichten in de rubriek: coachopleiding
isbw opleidingen


Meer info

Coachen op prestatie en resultaa
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Coachen op prestatie en resultaat voor de informatie die u zoekt.

Coaching Opleidingen
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar coaching opleidingen voor de informatie die u zoekt.

Baanbreker
Een onmisbaar boek voor iedereen die aan het begin van zijn carrière staat of die zijn loopbaan een andere wending wil geven Moest werk vroeger een goed salaris en een lease-auto opleveren, tegenwoordig zijn we vooral op zoek naar uitdagingen en persoonlijke groei.

NCOI - Masterclass Coaching in Organisaties
Afgerond kort programma op erkend Masterniveau met officiële Masterstudiepunten. Coaching is niet meer weg te denken uit organisaties en wordt steeds vaker ingezet als instrument voor performanceverbetering.

Online Beroepentest Snel Testen Wat Je Kunt
Online Beroepentest Snel Testen Wat Je Kunt U wilt weten wat uw kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt zijn. U heeft niet direct zin in een langdurig en duur coachtraject.