Opleiding Individuele coachtechnieken


Wordt bekwaam in het coachen in één-op-één situaties.

Individuele coachtechnieken Door het volgen van dit programma maakt u zich onmisbare coach- en communicatietechnieken eigen om u tot professioneel coach te ontwikkelen. Na afloop bent u zich bewust van de rol, houding en context waarin/waarmee u coacht kunt u structuur aanbrengen in een coachtraject. Ook kunt u verschillende effectieve coachinterventies toepassen en heeft u uw communicatieve vaardigheden en daarmee uw vermogen tot samenwerken versterkt.

De opleiding Individuele coachtechnieken is voor personen met de ambitie, die zich (parttime) op coachen willen toeleggen, bijvoorbeeld vanuit de coachpoule van de organisatie.

Meer berichten in de rubriek: coachopleiding
roi opleidingen


Meer info

Bestuursacademie - professioneel coachen van medewerkers
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Connect - Managementboek Van Het Jaar 2011
Menno Landings boek Connect: managementboek van het jaar 2011. Elk jaar kiest een onafhankelijke jury een managementboek van het jaar. Dit jaar (2011) is dat Connect van Menno Lanting.

Co-actief coachen
Nieuwe vaardigheden voor professioneel en persoonlijk coachen met downloadable coachingsformulieren. Coaching is behalve een internationaal snel groeiend vakgebied ook een communicatiestijl die steeds meer managers, docenten, counselers, ouders en anderen gebruiken.

Appreciatie Coaching
De vier stadia van coachen volgens AI: Discovery, Dream, Design, en Destiny Appreciative Coaching beschrijft de coachingmethode die gebaseerd is op Appreciative Inquiry.

Post-bachelor Coaching
De Post-bachelor opleiding Coaching leidt op tot professional coach Medewerkers werken effectiever als zij zich kunnen ontwikkelen. En dat kan niet elke medewerker alleen.