Opleiding oplossingsgericht coachen


Ideaal wanneer u uw repertoire aan coachingsvaardigheden wilt uitbreiden en beschikt over (basis)communicatievaardigheden.

gitp opleiding oplossingsgericht coachen Oplossingsgericht coachen is dé manier van coachen waarbij u de ander helpt eigen oplossingen te formuleren en te realiseren. In de training oplossingsgericht coachen leert u maximaal gebruik te maken van de kwaliteiten en eerder behaalde successen van degene die u coacht.

De training Oplossingsgericht coachen richt zich op coaches, leidinggevenden, hoogopgeleide professionals en managers die regelmatig collega’s of medewerkers begeleiden. Ideaal wanneer u uw repertoire aan coachingsvaardigheden wilt uitbreiden en beschikt over (basis)communicatievaardigheden.

Meer berichten in de rubriek: coachopleiding
gitp


Meer info

De Coachingbox
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar De Coachingbox voor de informatie die u zoekt. .

Tijdschrift Voor Coaching - Neem Als Coach Nu Eens Wel Een Blad Voor De Mond!
Tijdschrift Voor Coaching - Neem Als Coach Nu Eens Wel Een Blad Voor De Mond! Tijdschriften zijn nog lang niet passé. En dan wordt vier maal per jaar bewezen door het Tijdschrift Voor Coaching.

Hanze Connect - Cursus Professioneel Coachen
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Hanze Connect - Cursus Professioneel Coachen voor de informatie die u zoekt.

Waarom deze site
Wat is belangrijk bij de keuze voor de juiste coachopleiding? Meer en meer managers en professionals willen leren te coachen, en steeds meer mensen volgen daadwerkelijk een cursus coachen.

Starten als Coach - Boertien Groep
Ontdek de magie van het coachen. Hoe zorgt u dat u mensen op een zorgvuldige manier coacht? Tot nu toe vertrouwde u misschien vooral op uw intuïtie, maar u hebt het gevoel dat u meer uit uw coachgesprekken kunt halen.