Hanze Connect - Cursus Professioneel Coachen


Pagina vervangen

Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Hanze Connect - Cursus Professioneel Coachen voor de informatie die u zoekt.

Meer berichten in de rubriek: mededelingen


Meer info

Masterclass Coaching Voor Leidinggevenden En Adviseurs
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar masterclass resultaatgericht coachen voor de informatie die u zoekt.

De verkoopleider als trainer
Leer als verkoopleider hoe u kennis en vaardigheden op een enthousiasmerende wijze kunt overdragen en laten beklijven. Een coaching opleiding bestemd voor Leidinggevenden in de verkoop, seniormedewerkers en andere salesprofessionals die vanuit hun rol kennis en vaardigheden overbrengen aan hun direct reports.

Leren Coachen zonder stappenplan
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Leren Coachen zonder stappenplan voor de informatie die u zoekt.

Coaching in het primair onderwijs
Speciaal bestemd voor begeleiders van leerkrachten zoals schoolbegeleiders, schoolleiders, adjunct-schoolleiders, intern begeleiders en nascholingsdocenten.

coaching voor young professionals
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.