Professioneel coachen en werkbegeleiden


Cursus van drie dagen geeft u kennis van en inzicht in de doelen en effecten van coaching

Professioneel coachen en werkbegeleidenVan teamleiders en coördinatoren, maar ook van meer ervaren medewerkers, wordt verwacht dat zij hun (minder ervaren) collega's actief coachen bij het plannen werkzaamheden en het op de juiste wijze uitvoeren van taken. Het doel van coachen is het verbeteren van de prestaties en leermogelijkheden van anderen. Om dat goed te kunnen doen, heeft u een aantal vaardigheden nodig. U moet kunnen motiveren, de juiste vragen stellen en uw eigen coachstijl afstemmen op de te coachen persoon. Deze interactieve training koppelt de theorie van het coachen direct aan de praktijk.

Cursus van drie dagen geeft u kennis van en inzicht in de doelen en effecten van coaching. U kunt een diagnose stellen en een professioneel een coachingstraject uitvoeren. U weet hoe u afspraken maakt over te bereiken doelstellingen en beheerst diverse gespreks- en interventietechnieken. U leert daarnaast de capaciteit en vaardigheden van medewerkers te mobiliseren en op verschillende niveaus te communiceren. Bovendien leert u om te gaan met weerstand tijdens het coachingstraject. Opzet In deze training wordt gewerkt vanuit uw eigen praktijksituatie. U brengt via ‘take home’ opdrachten, eigen casuïstiek in. Er wordt geoefend met de aangeboden voorbeelden. Lees meer op: Professioneel coachen en werkbegeleiden.

Meer berichten in de rubriek: coachopleiding
professionals
bestuursacademie nederland


Meer info

Pagina vervangen
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar boekbesprekingen voor de informatie die u zoekt. .

Opleiding Coachend leiderschap - Mikrocentrum
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Opleiding Coachend leiderschap - Mikrocentrum voor de informatie die u zoekt.

Coach Opleiding Masterclass Coachen
7 September 2012 start nieuwe masterclass coachenDatums voor de nieuwe masterclass coachen zijn weer bekend. Deze anders dan andere opleiding coaching speciaal voor professionals in het veld met zeker drie jaar praktijkervaring in het begeleiden en/of managen van mensen - zoals daar zijn managers, trainers, adviseurs, ondernemers en coaches - richt zich op het realiseren van concreet meetbare resultaten.

Coachen op prestatie en resultaa
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Coachen op prestatie en resultaat voor de informatie die u zoekt.

Tijdschrift Zin Magazine
Elke maand staat het blad weer vol met inspiratie ZIN Magazine staat boordevol interessante, bijzondere, leuke en praktische artikelen. Zo kunt u lezen over zowel gezondheid en financiƫn als vrije tijd en reizen, en mogen ook interviews, tips&trics, columns en adviezen niet ontbreken.