Professioneel coachen en werkbegeleiden


Cursus van drie dagen geeft u kennis van en inzicht in de doelen en effecten van coaching

Professioneel coachen en werkbegeleidenVan teamleiders en coördinatoren, maar ook van meer ervaren medewerkers, wordt verwacht dat zij hun (minder ervaren) collega's actief coachen bij het plannen werkzaamheden en het op de juiste wijze uitvoeren van taken. Het doel van coachen is het verbeteren van de prestaties en leermogelijkheden van anderen. Om dat goed te kunnen doen, heeft u een aantal vaardigheden nodig. U moet kunnen motiveren, de juiste vragen stellen en uw eigen coachstijl afstemmen op de te coachen persoon. Deze interactieve training koppelt de theorie van het coachen direct aan de praktijk.

Cursus van drie dagen geeft u kennis van en inzicht in de doelen en effecten van coaching. U kunt een diagnose stellen en een professioneel een coachingstraject uitvoeren. U weet hoe u afspraken maakt over te bereiken doelstellingen en beheerst diverse gespreks- en interventietechnieken. U leert daarnaast de capaciteit en vaardigheden van medewerkers te mobiliseren en op verschillende niveaus te communiceren. Bovendien leert u om te gaan met weerstand tijdens het coachingstraject. Opzet In deze training wordt gewerkt vanuit uw eigen praktijksituatie. U brengt via ‘take home’ opdrachten, eigen casuïstiek in. Er wordt geoefend met de aangeboden voorbeelden. Lees meer op: Professioneel coachen en werkbegeleiden.

Meer berichten in de rubriek: coachopleiding
professionals
bestuursacademie nederland


Meer info

Coaching van teamleden
Een basis voor effectief en interactief coachen, waarbij de stijl van de coach haarfijn aansluit op de leerstijl van medewerkers. Coachen is een kwestie van communicatie en motivatie.

coachen van collegas
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Spellen En Andere Werkvormen
Hoe u als coach uw coachsessies kunt verbeteren en aantrekkelijker kunt maken voor uw cliënten Als coach kunt u meerdere spellen of andere werkvormen gebruiken om uw coachsessies ofwel meer jus ofwel meer diepgang te geven.

Boeken In Waaier Vorm - Kennis Als Snelle Hap
Boeken In Waaier Vorm - Kennis Als Snelle Hap In de wereld van fast food, instant koffie en andere snelle producten bestaat er nu ook een boekvorm die zou kunnen doorgaan voor een soort snelle hap.

coaching opleiding communicatie en beinvloeding
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.