Starten als Coach - Boertien Groep


Ontdek de magie van het coachen.

Starten als Coach - Boertien Groep Hoe zorgt u dat u mensen op een zorgvuldige manier coacht? Tot nu toe vertrouwde u misschien vooral op uw intuïtie, maar u hebt het gevoel dat u meer uit uw coachgesprekken kunt halen. Hoe doet u dat?

De training Starten als Coach biedt u alle basiskennis en -technieken van het coachen, zodat u mensen daadwerkelijk op een positieve wijze in beweging zet.

Na deze opleiding is de basis van het coachen is u eigen geworden. U bent bekend met het coachproces en beschikt over de juiste coachingsvaardigheden en -houding. Tevens kent u verschillende coachingsmethodieken en zet u deze optimaal in. U kent uw eigen kernkwaliteiten en ontwikkelpunten. Kortom; u zet voortaan daadwerkelijk mensen in beweging!

Meer berichten in de rubriek: coachopleiding
boertien groep


Meer info

Gedeeld leiderschap - Managementboek 2012
Titel het winnende boek van managementboek van het Jaar 2012 nu bekend. Dit is: Gedeeld leiderschapDe winnaar van managementboek van het Jaar 2012 is nu bekend.

Professioneel coachen en werkbegeleiden
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Professioneel coachen en werkbegeleiden voor de informatie die u zoekt.

Filosofie Magazine
Bekijk het eens vanuit een filosofisch standpunt Filosofie Magazine gaat dieper in op de vragen die u hebt. Over de samenleving, opvoeding, uzelf, werk, gezin, het leven en de politiek.

Pagina vervallen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar voor een overzicht van alle pagina's / artikelen op deze site.

De Kick van het coachen
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar De Kick van het coachen voor de informatie die u zoekt.