Training Organisatiecoaching


Overzien en doorbreken

school voor coaching Training Organisatiecoaching U bent een ervaren coach of veranderaar. Daarbij merkt u dat de organisatiecontext ontwikkeling van mensen of teams stimuleert of begrenst. Bijvoorbeeld door verborgen belangen om verandering tegen te houden, of omdat onvoldoende stilgestaan wordt bij wat echt nodig is. Een organisatie is meer dan procedures en functieomschrijvingen. Het is een levend systeem met een eigen dynamiek en ongeschreven regels.

De organisatiecoach ontstijgt zijn opdracht, zodat hij niet patroonbevestigend werkt. Zo ontstaat transparantie, verbinding tussen koninkrijkjes en een bijdrage aan de organisatiemissie vanuit persoonlijk leiderschap.

Meer informatie op Training Organisatiecoaching van de De School Voor Coaching.

Meer berichten in de rubriek: coachopleiding
school voor coaching


Meer info

Holland Management Review
De meest diepgaande bron van management-informatie voor de Nederlandse topmanager Holland Management Review bestrijkt alle disciplines van de managementpraktijk en behandelt onderwerpen op het gebied van o.

coaching met nlp
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar coaching met nlp voor de informatie die u zoekt. .

HBO Sportcoaching
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar HBO Sportcoaching voor de informatie die u zoekt.

Starten als Coach - Boertien Groep
Ontdek de magie van het coachen. Hoe zorgt u dat u mensen op een zorgvuldige manier coacht? Tot nu toe vertrouwde u misschien vooral op uw intuïtie, maar u hebt het gevoel dat u meer uit uw coachgesprekken kunt halen.

Bestuursacademie - professioneel coachen van medewerkers
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.