Training Organisatiecoaching


Overzien en doorbreken

school voor coaching Training Organisatiecoaching U bent een ervaren coach of veranderaar. Daarbij merkt u dat de organisatiecontext ontwikkeling van mensen of teams stimuleert of begrenst. Bijvoorbeeld door verborgen belangen om verandering tegen te houden, of omdat onvoldoende stilgestaan wordt bij wat echt nodig is. Een organisatie is meer dan procedures en functieomschrijvingen. Het is een levend systeem met een eigen dynamiek en ongeschreven regels.

De organisatiecoach ontstijgt zijn opdracht, zodat hij niet patroonbevestigend werkt. Zo ontstaat transparantie, verbinding tussen koninkrijkjes en een bijdrage aan de organisatiemissie vanuit persoonlijk leiderschap.

Meer informatie op Training Organisatiecoaching van de De School Voor Coaching.

Meer berichten in de rubriek: coachopleiding
school voor coaching


Meer info

Pagina vervallen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar voor een overzicht van alle pagina's / artikelen op deze site.

Coach Opleiding Masterclass Coachen
7 September 2012 start nieuwe masterclass coachenDatums voor de nieuwe masterclass coachen zijn weer bekend. Deze anders dan andere opleiding coaching speciaal voor professionals in het veld met zeker drie jaar praktijkervaring in het begeleiden en/of managen van mensen - zoals daar zijn managers, trainers, adviseurs, ondernemers en coaches - richt zich op het realiseren van concreet meetbare resultaten.

ROI Opleidingen - Coachen van medewerkers
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar ROI Opleidingen - Coachen van medewerkers voor de informatie die u zoekt.

Coachend Leidinggeven met Resultaat - Boertiengroep
Uw medewerkers doelgericht prikkelen tot uitstekende prestaties. Deze training is bij uitstek geschikt wanneer u uw medewerkers doelgericht wilt begeleiden naar meer resultaat of wilt bijstaan in hun ontwikkeling naar een grotere zelfstandigheid.

Leergang Dieptecoaching
Inzichten en methodieken om uw coaching te verdiepen Bent u als coach op zoek naar inzichten en methodieken om uw coaching te verdiepen? Wilt u uw cliënten nog effectiever ondersteunen in het doorbreken van hun belemmeringen? Heeft u behoefte aan een nieuwe impuls en een spiegel voor uw persoonlijke ontwikkeling als coach? Dan is de Leergang Dieptecoaching u op het lijf geschreven.