Coaching Weblog Verplaatst


De coaching weblog is verplaatst naar de hoofdpagina

Inmiddels heeft deze site een update ondergaan. Een van de wijzigingen is dat de ouder weblog nu is geïntegreerd in de hoofdpagina. Van veel lezers begrepen we dat de startpagina de belangrijkste pagina is en dat een heldere rubriekenindeling de site overzichtelijker zou maken.

Het was een grote operatie om de gehele oude structuur om te laten sten naar een snellere en meer overzichtelijke site. We hopen in deze missie te zijn geslaagd.

Meer berichten in de rubriek: mededelingen


Meer info

Coachend Leidinggeven met Resultaat - Boertiengroep
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Coachend Leidinggeven met Resultaat - Boertiengroep voor de informatie die u zoekt.

Masterclass Coaching Voor Leidinggevenden En Adviseurs
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar masterclass resultaatgericht coachen voor de informatie die u zoekt.

GITP Opleiding oplossingsgericht coachen
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar GITP Opleiding oplossingsgericht coachen voor de informatie die u zoekt.

post bachelor coaching
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Pagina vervallen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar voor een overzicht van alle pagina's / artikelen op deze site.