75 checklisten voor de nieuwe manager


Pagina vervangen

Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar 75 checklisten voor de nieuwe manager voor de informatie die u zoekt.

Meer berichten in de rubriek: mededelingen


Meer info

coaching per e-mail
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Bye-Bye Consultant
Kijk Eens Met Een Andere Bril Op Naar Uzelf Als (zelfstandig) coach, trainer of adviseur bent u altijd zo goed als uw laatste consult. Verknalt u die bijeenkomst dat denkt u klant al snel "hij is de laatste tijd niet meer zo goed, moet de relatie toch eens overdenken".

Boekbespreking: Managers, Mantra's & Mythen
Hoe management waarheden verworden tot funeste dogma's Velen zijn bekend met mythen van managers zoals: 'de klant is koning', 'medewerkers willen niet veranderen', 'de kost gaat voor de baat uit', 'kwaliteit kost geld' en 'we moeten kiezen'.

Connect - Managementboek Van Het Jaar 2011
Menno Landings boek Connect: managementboek van het jaar 2011. Elk jaar kiest een onafhankelijke jury een managementboek van het jaar. Dit jaar (2011) is dat Connect van Menno Lanting.

Bestuursacademie - professioneel coachen van medewerkers
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.