75 Checklisten voor de nieuwe manager


Boek: 75 Checklisten voor de nieuwe manager

75 Checklisten voor de nieuwe managerAls iemand die leiding geeft heeft u een uitgebreid scala aan taken, uiteenlopend van het coachen van uw medewerkers, tot het verzorgen van presentaties.

In 75 Checklisten voor de nieuwe manager passeren dergelijke processen waarmee leidinggevenden te maken krijgen de revue. De lijsten in dit boek helpen u te bekijken hoe het nu ook alweer zat, hoe u een bepaald proces het best kunt voleinden, welke zaken u precies nodig heeft of hoe u ene bepaalde taak goed aanpakt. Kortom: deze checklisten in dit boek geven u de zekerheid dat u niets over het hoofd ziet, vooral op de momenten dat u veel zaken tegelijk dient te overzien, te maken hebt met complexe procedures of in nog onbekende situaties verzeild raakt.

Meer berichten in de rubriek: boekbespreking


Meer info

Leren Coachen zonder stappenplan
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Leren Coachen zonder stappenplan voor de informatie die u zoekt.

Coachen naar eigenheid
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Coachen naar eigenheid voor de informatie die u zoekt.

Management en Consulting
Platform voor organisatieprofessionals. Management en Consulting is een onafhankelijk platform voor de echte organisatieproffessionaal. Managagement en Consulting bestaat uit het volgende: een tijdschrift, een nieuwsbrief en een website.

NCOI - Masterclass Coaching in Organisaties
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar NCOI - Masterclass Coaching in Organisaties voor de informatie die u zoekt.

De Coachingbox - serie van 10 cd's
Een compleet beeld van de vaardigheid coaching De nieuwe audio-cd reeks De Coachingbox geeft een compleet beeld van de vaardigheid coaching. Deze reeks gaat uitvoerig in op de achtergrond en geschiedenis van coaching en op de al bekende coachingonderwerpen.