Eerste Hulp Bij Mopperen En Zaniken


Humorvol boekje over de nationale bezigheid nummer 1: zeuren en zaniken

anti klaagboek; Eerste Hulp Bij Mopperen En ZanikenKlagen en zeuren lijken zo'n beetje een favoriete bezigheid van Nederlanders. Er gaat haast geen dag voorbij of u hoort wel ergens iemand zeuren of klagen. En mogelijk hoort u ook uzelf geregeld klagen. Auteur Bart Flos belooft ons lezers in 'Het anti-klaagboek' een eerste hulp kit bij zaniken en klagen.

Het anti klaagboek is inderdaad een eerste hulp bij mopperen. Wilt u dat probleem duurzamer en grondiger het hoofd beiden, dan heeft u daarnaast verdere hulp nodig bijvoorbeeld van een trainer, adviseur of coach. Maar dat betekent geenszins dat u het boek dus diskwalificeren. Allerminst. Bart Flos maakt de gedane belofte op de cover waar: het boek geeft veel waardevolle tips.

Daarnaast is dit boekje lekker vlot gemaakt. De auteur is behept met een uitermate plezierige schrijfstijl. En met humor! Ik heb geregeld zitten gniffelen. De voorbeelden zijn talrijk, amusant en herkenbaar. En u krijgt tal van suggesties om het leven en dat van uw medemensen wat aangenamer te maken.

Meer berichten in de rubriek: boekbespreking


Meer info

Het tijdschrift voor Coaching
Visieblad voor professioneel begeleiden Het tijdschrift voor Coaching (TvC) is een vaktijdschrift dat mensen inspireert om te leren en het vak van coaching toe te passen, ook brengt TvC diversiteit van de praktijk in beeld.

opleiding executive coaching
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Pagina vervallen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar voor een overzicht van alle pagina's / artikelen op deze site.

Eerste Hulp Bij Mopperen En Zaniken
Humorvol boekje over de nationale bezigheid nummer 1: zeuren en zaniken Klagen en zeuren lijken zo'n beetje een favoriete bezigheid van Nederlanders. Er gaat haast geen dag voorbij of u hoort wel ergens iemand zeuren of klagen.

Online Beroepentest Snel Testen Wat Je Kunt
Online Beroepentest Snel Testen Wat Je Kunt U wilt weten wat uw kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt zijn. U heeft niet direct zin in een langdurig en duur coachtraject.