Het Geheim Van De Trainer


Boekbespreking Het Geheim Van De Trainer

Het Geheim Van De TrainerHet geheim van de trainer toolbox vindt u nagenoeg alle ingrediënten om succesvol als trainer te zijn. De doos bevat de 2e editie van de bestseller Het geheim van de trainer en de Trainer Toolbox.

Het geheim van de trainer is hét handboek voor de ervaren trainer. Deze doos is nu volledig geactualiseerd, voorzien van nog meer voorbeelden en aangevuld met nieuwe inzichten. Deze vernieuwde editie biedt inzichtelijke gereedschappen voor het opzetten, uitvoeren en evalueren van (in-company) trainingen.

Veel belangrijkste slimme tools uit de praktijk en tips staan in de toolbox voor de trainer. Dit uitklapboekje geeft inspiratie met treffende beelden en stelt u essentiële vragen over het werken met teams en groepen.

Met deze doos heeft het trainersvak amper nog geheimen meer voor u.

Meer berichten in de rubriek: boekbespreking
werkvormen


Meer info

Spellen En Andere Werkvormen
Hoe u als coach uw coachsessies kunt verbeteren en aantrekkelijker kunt maken voor uw cliënten Als coach kunt u meerdere spellen of andere werkvormen gebruiken om uw coachsessies ofwel meer jus ofwel meer diepgang te geven.

CoachingGids 2010
De gids is een goed instrument bij het maken van de juiste match tussen vraag en aanbod en de keus voor een persoonlijke of werkgerelateerde coach of begeleider Coaching in brede zin in Nederland en ook in veel andere landen de erkenning te krijgen die het verdient.

Coaching Opleidingen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar voor een overzicht van alle pagina's / artikelen op deze site.

De Leiderschapsbox
50% korting bij intekening op de bijzondere serie audio cd's over leiderschapVandaag de dag is zowat iedereen op een zeker moment leider. U hoeft daarvoor niet noodzakelijkerwijs in de formele functie als leidinggevende te zitten.

pc coaching
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.