Boeken In Waaier Vorm - Kennis Als Snelle Hap


Boeken In Waaier Vorm - Kennis Als Snelle Hap

boeken in waaier vormIn de wereld van fast food, instant koffie en andere snelle producten bestaat er nu ook een boekvorm die zou kunnen doorgaan voor een soort snelle hap. Tja, de wereld evolueert, en steeds meer mensen willen informatie snel, eenvoudig toegankelijk en ontdaan van alle ballast.

Nu kunnen u en ik ongetwijfeld de nodige bezwaren verzinnen over hamburgers en dergelijke, maar ik moet toegeven, boeken in waaier vorm zijn echt een vondst.

Het voordeel van boeken is dat u snel en eenvoudig kennis tot u kan nemen tegen de fractie van de prijs wat u zou moeten betalen voor een persoonlijk consult met de auteur. Daarnaast kunt u het zo vaak hernemen als u wil, op elke plek, elk tijdstip en zo meer. Het is niet voor niets dat boeken al jaar en dag meegaan.

Maar er zitten ook nadelen aan boeken:

  • Er staat ook veel informatie omheen die u niet echt nodig heeft (zogenaamde vulling)
  • En als u even snel iets wilt nazoeken moet u eerst balderen, of zelf de informatie van verschillende pagina's of hoofdstukken combineren

Steeds meer auteurs zien dat ook in, en de uitkomst is even eenvoudig als briljant. het boek in waaier vorm.

Een snelle, overzichtelijke en uiterst toegankelijk manier om de inhoud en belangrijkste inzichten van boeken toegankelijk te maken.

Wanneer u iets wilt nazoeken, iets aan een ander wilt laten zien, of gewoon versneld de inhoud van een boek tot u wil nemen. Dan is zo'n waaier precies wat u zoekt.

Recent besproken boeken in waaier vorm op deze site zijn:

Of kijk op het complete overzicht van alle waaiers of coachen, managen, hrm en zo meer op de site van managementboek.nl.

Meer berichten in de rubriek: boekbespreking
werkvormen


Meer info

De Coachingbox
De Coachingbox - Voor Nog Meer File Plezier Enige tijd terug had ik het over de LOI audio cursus coachend leidinggeven. Een prima manier om het file leed te transformeren naar een nuttige bezigheid.

Coachen doe je samen
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Coachen doe je samen voor de informatie die u zoekt.

De coachende interim manager
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar De coachende interim manager voor de informatie die u zoekt.

Het rondetafelboek
Ban de haast en de waan van de dag uit uw werk en leven Rondetafelgesprekken voeren is een kunst die veel te weinig wordt beoefend in organisaties.

Gedeeld leiderschap - Managementboek 2012
Titel het winnende boek van managementboek van het Jaar 2012 nu bekend. Dit is: Gedeeld leiderschapDe winnaar van managementboek van het Jaar 2012 is nu bekend.