Coachcursusinfo Op Twitter


Coachopleiding.info is nu actief op Twitter

De techniek raast voort. Twitter bestaat inmiddels al weer vijf jaar. En van steeds meer coaches en andere professionals horen we dat je daar niet meer omheen kunt. Dus. Ja. Ook wij hebben de stap gezet naar Twitter.

Het is nog wel zoeken hoe en wat met dat medium te doen. Is het alleen marketing en promotie? Links naar onze eigen site promoten? Niet louter en alleen dunkt ons. Is het alleen maat twitteren (kwekken) over allerlei onnutte zaken? Lijkt ons ook niet. Wat dan wel?

We proberen onszelf op Twitter uit te vinden. En door goed kijken, luisteren en lezen komen we daar vast wel achter. Hoe dan ook, als je wil, dan kun je ons volgen. En wanneer u iets te beiden heeft dat van belang is voor onze bezoekers. Wel dan bewijzen we graag die wederdienst.

Dus ga naar coachcursusinfo op Twitter, meld je aan als volger (of tweet ons met interessante berichten die het melden waard zijn. En daar komt daar in de loop van de tijd vast iets moois uit denken we zo.

Meer berichten in de rubriek: mededelingen


Meer info

Basisopleiding Coaching
Korte en praktijkgerichte coachingsopleiding Deze Basisopleiding Coaching is een boeiende en praktijkgerichte kennismaking op het gebied van coaching.

Bestuursacademie - professioneel coachen van medewerkers
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Pagina vervangen
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar boekbesprekingen voor de informatie die u zoekt. .

Pagina vervallen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar voor een overzicht van alle pagina's / artikelen op deze site.

coachen naar eigenheid
Een boek voor het tot bloei brengen van mensen. Coachen naar eigenheid brengt iemand zodanig bij zichzelf, dat deze het eigen talent herkent en tot bloei kan brengen.