Coaching Columns


Kijken met een knipoog naar coaches, managers en andere professionals

Over coachen en dergelijke wordt nogal eens verheven en zelfs spiritueel gedaan. Alsof alle coaches in en in hoogstaande mensen zijn die full time met de betere kanten van het mens-zijn bezig zijn. Dat is natuurlijk niet zo. Veel coaches (alle coaches?) zijn gewoon mens. Met hun nukken en eigenaardigheden. Met scherpe kantjes. Met onhebbelijkheden. Enzovoort. Ook al blijkt dat niet altijd een, twee drie wanneer je de soms hoogdravende teksten van verschillende coach websites leest.

Er is ook een uitzondering. Een coach die columns schrijft. Soms grappig. Soms kritisch. Maar in ieder geval met beide benen op de grond. Helaas is de laatste column al van enige tijd terug. We hopen met dit bericht haar weer te inspireren om weer eens wat verse stukjes tekst te schrijven. Wij vinden ze in ieder geval goed te pruimen.

Meer berichten in de rubriek: coaching
mededelingen


Meer info

communicatie en beinvloeding
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Opleiding Coachend leidinggeven
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Opleiding Coachend leidinggeven - Van den Broek en Partners voor de informatie die u zoekt.

Pagina vervallen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar voor een overzicht van alle pagina's / artikelen op deze site.

opleiding coaches van collegas
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Leergang Dieptecoaching
Inzichten en methodieken om uw coaching te verdiepen Bent u als coach op zoek naar inzichten en methodieken om uw coaching te verdiepen? Wilt u uw cliënten nog effectiever ondersteunen in het doorbreken van hun belemmeringen? Heeft u behoefte aan een nieuwe impuls en een spiegel voor uw persoonlijke ontwikkeling als coach? Dan is de Leergang Dieptecoaching u op het lijf geschreven.