Coaching Kaarten


Wel of niet zogenaamde coaching kaarten gebruiken tijdens coach en/of training sessies

Coachingkaarten blijken een populair middel om coach gesprekken te faciliteren en/of initiëren. Er blijken verschillende opties voorhanden. Bijvoorbeeld een heus coachingspel, allerlei fotokaarten en thematische kaarten over de relatie tussen coachen en management.

Kootsj is een compleet ontwikkeld spel om (beginnende en ervaren) coaches te helpen met de opzet en uitvoering van coachgesprekken. Het spel is geschikt voor bijvoorbeeld trainers en managers die behoefte hebben aan goede en aansprekende coachtechnieken.

De coachingkaarten over management (in Duits, Engels, en Nederlands) brengen het onderwerp management en de coachende aspecten daarvan onder de aandacht.

Meer creatief zijn de diverse sets foto kaarten. Bijvoorbeeld over mensen, symbolen of de natuur.

Hens van Soest is de auteur van dergelijke fotosets. Mogelijk zijn een compleet set met alle toeters en bellen voor rond de € 450 tot eenvoudige sets van rond de € 80. U vindt een overzicht van alle sets op foto kaarten Hens van Soest

De (self) coaching kaarten van Anja Scheutz over management kosten rond de € 23 (Nederlands of Engels of Duits). U vindt die op: coaching kaarten Anja Scheutz

Het spel Kootsj, ontwikkeld door Roland de Bruijn en Alfons Mathijssen kost ongeveer € 47 en vindt u op: Kootsj (daar vindt u ook een eventuele handleiding voor meerdere spelmogelijkheden)

Met deze kaarten gaat het u vast en zeker lukken om snel en eenvoudig aantrekkelijke coach sessies op te zetten.

Meer berichten in de rubriek: werkvormen


Meer info

NCOI - Masterclass Coaching in Organisaties
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar NCOI - Masterclass Coaching in Organisaties voor de informatie die u zoekt.

De Coachingbox
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar De Coachingbox voor de informatie die u zoekt. .

Ondernemers hebben nooit geluk
Boekbespreking: E-Book Ondernemers hebben nooit geluk Tomeloze inzet, volharding en passie voor perfectie kenmerkend voor de ondernemer die zonder startkapitaal in korte tijd een miljoenenbedrijf heeft opgebouwd.

Masterclass Coaching Voor Adviseurs
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar masterclass resultaatgericht coachen voor de informatie die u zoekt.

Coaching Training Coachend Managen
Met welke coach opleiding wordt u een betere manager? Als manager hebt u een overzichtelijke, doch niet altijd even eenvoudige, taak: u moet er voor zorgen dat u samen met uw mensen de gestelde doelen zo snel mogelijk realiseert.