Coaching Van Het Middenkader - Van Leemlaag Tot Effectieve Coaches


Coaching Van Het Middenkader - Van Leemlaag Tot Effectieve Coaches

coaching middenkaderMensen in het middenkader vervullen een belangrijke rol in menig organisatie. Volgens sommigen is het een haast ondoordringbare kleilaag waarlangs de top met moeite heen kan komen om 'de vloer' te bereiken.

Volgens anderen zijn ze de voeten en handen waarmee grote en grootse ideeën tastbaar en uitvoerbaar worden gemaakt.

Het is in het belang van de organisatie dat deze middenlaag de taken en rollen goed vervult. En daarbij speelt erkenning door die top geen onbelangrijke rol. Een belangrijke vorm van waarderen is hen de juiste tools en opleidingen geven. Niet omdat ze niet goed genoeg zouden zijn en 'gerepareerd' moeten worden (zoals helaas te vaak gedacht en gehandeld wordt). Maar veeleer om de communicatie tussen top en basis in alle richtingen zo effectief en open mogelijk te houden.

Een opleiding in of ondersteuning bij coachend leidinggeven kan daarbij een goede start zijn. Op de site van eduhub vindt u vele opleidingen in dat kader. Daar zit er allicht een tussen waarmee u en zij hun voordele kunnen doen.

Meer berichten in de rubriek: coachopleiding
coachend leidinggeven
middenkader


Meer info

ISBW Opleiding - Grondbeginselen van coaching
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar ISBW Opleiding - Grondbeginselen van coaching voor de informatie die u zoekt.

post bachelor coaching
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

de beste coach ben je zelf
Kunt u werk en spiritualiteit combineren? Personal coach Pam Comijs maakt in De beste coach ben je zelf duidelijk dat die combinatie vanzelfsprekender is dan u misschien denkt.

Collegiale consultatie en coaching
Doe uw voordeel doen met deze inzichtelijk en praktisch uitgewerkte methode 'Waar twee wandelen, is er een de leraar', is een oud gezegde. Bij collegiale consultatie roept de consultvrager hulp en advies in van een deskundige collega.

Bestuursacademie - professioneel coachen van medewerkers
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.