Coaching Van Het Middenkader - Van Leemlaag Tot Effectieve Coaches


Coaching Van Het Middenkader - Van Leemlaag Tot Effectieve Coaches

coaching middenkaderMensen in het middenkader vervullen een belangrijke rol in menig organisatie. Volgens sommigen is het een haast ondoordringbare kleilaag waarlangs de top met moeite heen kan komen om 'de vloer' te bereiken.

Volgens anderen zijn ze de voeten en handen waarmee grote en grootse ideeën tastbaar en uitvoerbaar worden gemaakt.

Het is in het belang van de organisatie dat deze middenlaag de taken en rollen goed vervult. En daarbij speelt erkenning door die top geen onbelangrijke rol. Een belangrijke vorm van waarderen is hen de juiste tools en opleidingen geven. Niet omdat ze niet goed genoeg zouden zijn en 'gerepareerd' moeten worden (zoals helaas te vaak gedacht en gehandeld wordt). Maar veeleer om de communicatie tussen top en basis in alle richtingen zo effectief en open mogelijk te houden.

Een opleiding in of ondersteuning bij coachend leidinggeven kan daarbij een goede start zijn. Op de site van eduhub vindt u vele opleidingen in dat kader. Daar zit er allicht een tussen waarmee u en zij hun voordele kunnen doen.

Meer berichten in de rubriek: coachopleiding
coachend leidinggeven
middenkader


Meer info

Masterclass Coaching Voor Leidinggevenden
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar masterclass resultaatgericht coachen voor de informatie die u zoekt.

Coachen en leerprocessen
Een instrument om het coachend gehalte van leersituaties te toetsen In Coachen en leerprocessen betogen Huib Verhage en Willem Verhoeven dat de huidige maatschappij vraagt om een andere benadering van leerprocessen.

Online Beroepentest Snel Testen Wat Je Kunt
Online Beroepentest Snel Testen Wat Je Kunt U wilt weten wat uw kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt zijn. U heeft niet direct zin in een langdurig en duur coachtraject.

coachen doe je samen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Hanze Connect - Cursus Professioneel Coachen
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Hanze Connect - Cursus Professioneel Coachen voor de informatie die u zoekt.