Boekbespreking: Managers, Mantra's & Mythen


Hoe management waarheden verworden tot funeste dogma's

Velen zijn bekend met mythen van managers zoals: 'de klant is koning', 'medewerkers willen niet veranderen', 'de kost gaat voor de baat uit', 'kwaliteit kost geld' en 'we moeten kiezen'. Deze uitspraken hebben inmiddels de essentie van een mantra verworven: uitspraken die steeds herhaald worden door managers. Het boek: Managers, Mantra's & Mythen voert deze gezegdes een voor een af als mantra's.

De mantra's zijn gegroepeerd in vier delen: structuurontwikkeling, omgevingsbeïnvloeding, ondernemerschap en personeelsontwikkeling. De twee laatste hoofdstukken zijn gewijd aan mythes over strategievorming en leiderschap.

Het boek: Managers, Mantra's & Mythen leest eenvoudig weg. Vanwege een brede opzet is het niet te vermijden dat ook enkele obligate open deuren ingetrapt worden, doch er zijn zeker ook een aantal doorkijkjes die niet voor de hand liggend zijn.

Meer berichten in de rubriek: boekbespreking


Meer info

Pagina vervallen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar voor een overzicht van alle pagina's / artikelen op deze site.

Opleiding Coachend leidinggeven
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Opleiding Coachend leidinggeven - Van den Broek en Partners voor de informatie die u zoekt.

Coachen en hoe
Een beknopt naslagwerk voor iedereen die met coaching aan de slag is of wil. Coachen, en hoe is een beknopt naslagwerk voor iedereen die met coaching aan de slag is of wil.

GITP Opleiding oplossingsgericht coachen
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar GITP Opleiding oplossingsgericht coachen voor de informatie die u zoekt.

Gratis Vaardighedenspel
Trainers, coaches, adviseurs opgelet! Gebruikt u soms of vaker een spel om uw sessies kracht bij te zetten? Overweegt u om een nieuw spel te kopen en aan uw arsenaal toe te voegen, maar twijfelt u nog vanwege de prijs? Dan is er nu een prima actie voor u.