Ondernemers hebben nooit geluk


Boekbespreking: E-Book Ondernemers hebben nooit geluk

Ondernemers hebben nooit gelukTomeloze inzet, volharding en passie voor perfectie kenmerkend voor de ondernemer die zonder startkapitaal in korte tijd een miljoenenbedrijf heeft opgebouwd.

In Ondernemers hebben nooit geluk vertelt Nikam openhartig over de obstakels die elke ondernemer tegenkomt op de route naar succes dan zo'n typisch zero to hero-verhaal. Op meeslepende wijze geeft het inzicht in de mentaliteit die essentieel is voor het bereiken van succes.

Meer berichten in de rubriek: boekbespreking
e-boek


Meer info

coaching van teamleden
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar coaching van teamleden voor de informatie die u zoekt.

Post Bachelor Coaching en Begeleiding
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Post Bachelor Coaching en Begeleiding voor de informatie die u zoekt.

Boekbespreking Visuele meetings
Hoe post-its, idea mapping en graphics groepsprocessen veranderen Indien mensen met visuele middelen werken dan: zijn ze gemotiveerder om resultaten te behalen, nemen ze betere beslissingen en hebben ze betere ideeën.

Pagina vervallen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar voor een overzicht van alle pagina's / artikelen op deze site.

opleiding coaches van collegas
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.