Ondernemers hebben nooit geluk


Boekbespreking: E-Book Ondernemers hebben nooit geluk

Ondernemers hebben nooit gelukTomeloze inzet, volharding en passie voor perfectie kenmerkend voor de ondernemer die zonder startkapitaal in korte tijd een miljoenenbedrijf heeft opgebouwd.

In Ondernemers hebben nooit geluk vertelt Nikam openhartig over de obstakels die elke ondernemer tegenkomt op de route naar succes dan zo'n typisch zero to hero-verhaal. Op meeslepende wijze geeft het inzicht in de mentaliteit die essentieel is voor het bereiken van succes.

Meer berichten in de rubriek: boekbespreking
e-boek


Meer info

Tools voor de coach
Coaches kunnen deze tools inzetten bij tweegesprekken om gerichter te werken Is coachen meer dan praten alleen? In Tools voor de coach biedt Jeroen Hendriksen methoden en werkvormen.

The Coaching Manual
Informatie, hulpmiddelen en technieken om uw coachingvaardigheden naar een hoger niveau te tillen (Engelstalig). Dit boek gaat over de rol van coachingprincipes, -vaardigheden, -houdingen en -gedragingen en biedt een praktische begeleiding en een uitgebreide toolkit voor de coach.

coaching met nlp
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar coaching met nlp voor de informatie die u zoekt. .

Coachen In Het Primair Onderwijs
Een boek over coaching speciaal bestemd voor begeleiders van leerkrachten In Coaching in het primair onderwijs is coaching in een breder kader geplaatst.

Pagina vervallen
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar voor een overzicht van alle pagina's / artikelen op deze site.