Persoonlijke coaches


Personal coaches voor organisaties, ondernemers, professionals en managers.

Een coach inhuren is vaker gewoon. Het maakt amper uit of u nu professional, ondernemer of manager bent. Iedereen kent iemand die wel eens een coach heeft gehad. Of die kennis met die coaching tevreden is, hangt af het effect. En of u ook overweegt om een coach in te schakelen, hangt vervolgens af van de verhalen van die bekende.

Hoe het ook zei, u zoekt dus personal coaching, en u wilt weten waar u op moet letten, voordat u met coaches in zee gaat.

Laat ik het daarom eenvoudig maken. U heeft alleen iets aan een coach, indien dat iets oplevert.

Nauwelijks resultaat en effect? Dan is het zonde van tijd, geld en moeite.

Daarom is het belangrijk dat u echte resultaten boekt, en dat u voordat u er aan begint helder en duidelijk heeft wat u met die resultaten bedoelt. Zoiets diffuus als: je goed voelen of beter communiceren mag u natuurlijk ook een resultaat noemen, maar volgens mij is dat een beetje vaag.

Echt resultaat is een concrete positieve verandering van uw situatie. Concreet en meetbaar betekent: objectief en te controleren. Zoals: meer omzet, minder verzuim en hogere productiviteit.

Uiteraard behoren bij meetbaar en concreet ook getallen en percentages. Dus is meer omzet niet eenduidig genoeg. 20% meer omzet is veel duidelijker. Vooral indien u weet hoe hoog die omzet momenteel is. En zeker indien u eveneens gedefinieerd heeft waarmee die omzet wel of niet behaald moet worden. Onder welke randvoorwaarden, zoals geen of wel korting geven.

Samenvattend: resultaatgerichte personal coaching is wel degelijk realiseerbaar, als u eerst meetbaar kunt formuleren wat de resultaten zijn.

Meer berichten in de rubriek: coaching
personal coaching


Meer info

50 Top Tools for Coaching (Engels)
Een breed scala aan technieken, gereedschappen en voorbeeldvragen voor de coach 50 Top Tools for Coaching biedt een breed scala aan technieken, gereedschappen en voorbeeldvragen voor de coach.

Professioneel coachen en werkbegeleiden
Cursus van drie dagen geeft u kennis van en inzicht in de doelen en effecten van coaching Van teamleiders en coördinatoren, maar ook van meer ervaren medewerkers, wordt verwacht dat zij hun (minder ervaren) collega's actief coachen bij het plannen werkzaamheden en het op de juiste wijze uitvoeren van taken.

coaching persoonlijke presentatie
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Life Coach
Cursus Life Coach bij NHA; help mensen om een gelukkiger leven te leven en hun dromen te realiseren Als coach helpt u mensen om hun doelen te bereiken.

De Coachingbox
De Coachingbox - Voor Nog Meer File Plezier Enige tijd terug had ik het over de LOI audio cursus coachend leidinggeven. Een prima manier om het file leed te transformeren naar een nuttige bezigheid.