Vernieuwing Managementspel.info


Nu nog eenvoudiger het juiste coaching / training spel vinden

De website managementspel.info is geheel vernieuwd. U vindt daar nu een eenvoudig en functioneel overzicht van alle spelvormen die u als coach / trainer kunt gebruiken. U kunt zoeken op titel, prijs, auteur en rubriek.

De website wordt eenmaal per veertien dagen (automatisch) geüpdate. Zodat u altijd de nieuwste managementspelen kunt vinden. Kijk op www.managementspel.info voor meer informatie.

Meer berichten in de rubriek: werkvormen
mededelingen


Meer info

De Kick van het coachen
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar De Kick van het coachen voor de informatie die u zoekt.

Coachen met een leeg hoofd
Hoe u uw eigen 'radio' kunt uitschakelen, zodat u zich volledig kunt openstellen voor de signalen die uw coachee uitzendt Als coach samen met uw coachee bouwen aan bewustwording, bewustzijn en verantwoordelijkheidsbesef, met een resultaatgerichte aanpak die in directe relatie staat tot de werkcontext.

coachingwaaier voor managers
Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar.

Post Bachelor Coaching en Begeleiding
Coaching opleiding gebaseerd op de NOBCO richtlijnen Professionals hebben grote behoefte aan begeleiding en gerichte coaching. In deze Post Bachelor Coaching en Begeleiding ontwikkelt u zich tot een professionele coach.

De Coachingbox
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar De Coachingbox voor de informatie die u zoekt. .