Boekbespreking Visuele meetings


Hoe post-its, idea mapping en graphics groepsprocessen veranderen

Visuele meetingsIndien mensen met visuele middelen werken dan: zijn ze gemotiveerder om resultaten te behalen, nemen ze betere beslissingen en hebben ze betere ideeën. Visuele Meetings is de gids voor het gebruik van de nieuwste technieken en tools voor op een visuele manier werken met groepen, en geeft u een enorm scala aan tools om creativiteit, baanbrekend denken en samenwerking in te zetten.

Aanbevelingen in dit boek: Maak gebruik van grafische vastlegging, storyboards, idea mapping, visuele planning en meer technieken. Geef betere presentaties zonder gebruik te maken van PowerPoint. Zet grafische afbeeldingen in voor verkoop. Gebruik behalve papier en whiteboards ook iPads, tablet-pc's en meer van dergelijke nieuwe mediaplatforms. Maak al uw bijeenkomsten interessanter. Verbeter persoonlijke. En nog veel meer.

Meer berichten in de rubriek: boekbespreking


Meer info

Co-actief coachen
Nieuwe vaardigheden voor professioneel en persoonlijk coachen met downloadable coachingsformulieren. Coaching is behalve een internationaal snel groeiend vakgebied ook een communicatiestijl die steeds meer managers, docenten, counselers, ouders en anderen gebruiken.

Aan de slag met teamcoaching
Bestemd voor mensen die erop gericht zijn medewerkers in een groep te coachen in het bereiken van resultaten Wie de slagvaardigheid en resultaatgerichtheid van een team wil vergroten moet sturen op de interactie binnen het team.

Overzicht coaching opleidingen
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar Overzicht coaching opleidingen voor de informatie die u zoekt.

ROI Opleidingen - Coachen van medewerkers
Verwerf kennis van en vaardigheid in het hanteren van een coachende stijl van leidinggeven. Wilt u als leidinggevende medewerkers met verschillende persoonlijkheden, achtergronden en ambities motiveren om te werken aan individuele en gezamenlijke resultaten? Dan is het goed om u te bekwamen in coachend leidinggeven.

NCOI Associate Master Coaching
Pagina vervangen Deze pagina is vervangen door een andere pagina. Excuses voor het ongemak. Ga naar NCOI Associate Master Coaching voor de informatie die u zoekt.